2777
2789

یه پسره هس تو دانشگاه هم رشته ای هستیم اتفاقی هر هفته سر یه کلاس میبینمش

کلا نگاهم بهشه 😓

دست خودمم نیس ، تو همون جلسه اول که دیدمش خیلی ازش خوشم اومد خیلی

اره

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم میفهمه

پسرا سلام بدی هم فک میکنن عاشقشونی والا مگر این که خیلی اعتماد به نفسشون پایین باشه 

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

ولی خوش به حالت من از هیچ کس تاحالا حضوری خوشم نیومده خخخ

یعنی عکساشون خوبه خودشون زیاد چنگی به دل نمیزنن خخخ

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

الان حسش اینه انگار به خر تیتاپ بدی محل سگش نزار دختر به خودت بیا

واااایییی

الان حسش اینه انگار به خر تیتاپ بدی محل سگش نزار دختر به خودت بیا

باشه 🥺🥺🥺

تازه رفته بودم کلی گشته بودم تو گروه های دانشگاه اسم و فامیل و ترم و... رو درآورده بود بعد از اینستا فالوش کرده بودم یه دو هفته فالو داشتم بعد دیگه گفتم آنفالو کنم زیادیش میشه تو پیجم عکسامو ببینه