2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی و ایزوپرین

1491 بازدید | 47 پست

سلام کسی بوده ایزوپرین مصرف کرده باشه و بتونه زایمان طبیعی داشته باشه یا اینکه باید حتما سزارین بشه؟

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه ربطی داره؟؟مگه ایزوپرین برای جلوگیری ازانقباضات و زایمان زودرس نیس؟

بله ولی دکترم گفت این قرص باعث میشه دهانه رحمت باز نشه 

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤
بله ولی دکترم گفت این قرص باعث میشه دهانه رحمت باز نشه 

من پیش،ی پرینتال رفتم گفتم برا جلوگیری از زایمان زودرس استفاده میکنم گفت تاثیر زیادی نداره 

من البته دهانه رحمم خیلی کوتاه شده شاید واسه اون میگفت تاثیر نداره 

دکتر خودم هم گفت هر وقت درد داری استفاده کن

من پیش،ی پرینتال رفتم گفتم برا جلوگیری از زایمان زودرس استفاده میکنم گفت تاثیر زیادی نداره  من ...

عزیزم منم طول سرویکسم تو هفته سی و یک یهو کوتاه شد رسید به ۱۸

منم امپول و شیاف و ایزوپرین مصرف میکنم 

شما استراحت مطلقی؟

الان هفته چندی 

بنظرت میرسم به ۳۸هفته

؟

عاشقتم مرد کوچک من👪
عزیزم منم طول سرویکسم تو هفته سی و یک یهو کوتاه شد رسید به ۱۸ منم امپول و شیاف و ایزوپرین مصرف میکن ...

نه استراحت مطلق نیستم هفته ۳۳ 

عزیزم منم طول سرویکسم تو هفته سی و یک یهو کوتاه شد رسید به ۱۸ منم امپول و شیاف و ایزوپرین مصرف میکن ...

انشاالله که میرسی منم اصلا امید نداشتم به این هفته برسم تازه رفتم تو ۳۷ ولی خدا رو شکر خطر رو مشت سر گذاشتم استراحتت رو جدی بگیر من فقط برا دستشویی بلند میشم آب و غذا برام میارن هر کاری دارم مامانم و شوهرم برام انجام میدن من هم شیاف میزنم هم هفته ای ی دونه آمپول پرولوتون ایزوپرین هم هر وقت درد دارم میخورم 

انشاالله که میرسی منم اصلا امید نداشتم به این هفته برسم تازه رفتم تو ۳۷ ولی خدا رو شکر خطر رو مشت سر ...

منم فقط واس دسشویی بلند میشم 

خیلی سخته همش دراز کشیده باشی 

کی بشه برسم به هفته ۳۸

خوشبحالتون

عاشقتم مرد کوچک من👪

من بارداری اولم ایزوپرین میخوردم و از ۳۶ یا ۳۷ بود که قطعش کرد برام و زایمان طبیعی کردم

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
راستی شما چطور حمام میکنید هفته ای چن بار؟

اوایل ک فهمیدم ک دو هفته ی بار رفتم خخ ولی الان دیگه هفته ای ی بار اینقدر هم تو طول شب و روز عرق میکنم ولی چاره چیه باید تحمل کرد

من رو چهارپایه میشینم همسرم میشوره منو

البته این هفته خودم رفتم میشینم رو چهار پایه تمام وسایل هم جلوم میذارم رو ی سکو دوش هم از این دستیاست حتی میارم پایین ک نشست و برخاست نکنم سریع هم میام بیرون

اوایل ک فهمیدم ک دو هفته ی بار رفتم خخ ولی الان دیگه هفته ای ی بار اینقدر هم تو طول شب و روز عرق میک ...

وای من دیشب همش رفتم تند تند دسشویی خیلی استرس دارم کمتر نشه طول سرویکس

منم هفته ای یک بار میرم نشسته رو صندلی 

ولی واقعا سخته بی حمومی 

همش دراز کش 

دوس دارم یکم بشینم پاهام درد گرفته با کمرم و پهلوهام از خوابیدن

عاشقتم مرد کوچک من👪
اوایل ک فهمیدم ک دو هفته ی بار رفتم خخ ولی الان دیگه هفته ای ی بار اینقدر هم تو طول شب و روز عرق میک ...

هنوز شما استراحت مطلقی با اینکه اومدی تو هفته ۳۷؟

عاشقتم مرد کوچک من👪