2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی و ایزوپرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 47 پست
هفته ۳۳ رفتم سونو  وزنش ۲۲۵۰ بود بنظرت کمه؟ شما چنده وزنش

نه فکر میکنم خوب باشه جدول وزن گیری جنین رو سرچ کن تو اون وزن استاندارد رو نوشته واسه من دقیق یادم نیست چه هفته ای بود ۵ هفته پیش فکر کنم بود ۱۹۳۰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راستی طول سرویکس شما چنده؟ الان دقیقا چند هفته ای؟ من چون میخوان سزارین اختیاری انجام بدم باید برس ...

من آخرین بتر تو ۲۸ هفته طول سرویکس رو با سونو واژینال دید ۱۶ بود شما چند بودی؟

منم سزارینم چون پارسال هم سز شدم مجبورم فردا برم پیش دکترم میگم برام نوبت بزنه دفعه قبل ک گفت زوده الان 

نمیدونم فکر نمیکنم ولی دکترم گفت در صورت درد بخوردکتری هم ک رفتم برا مشاوره گفت تاثیر چندانی نداره

من الان ۳۴هفته و ۳روزم 

خوشبحالت تو ۳۷هفته ای 

کی بشه به هفته تو برسم 

عاشقتم مرد کوچک من👪
من آخرین بتر تو ۲۸ هفته طول سرویکس رو با سونو واژینال دید ۱۶ بود شما چند بودی؟ منم سزارینم چون پارس ...

من ۳۳هفته و ۴روز که سونو دادم شکمی ۱۸بود

ایشالا که کمتر نشده باشه

عاشقتم مرد کوچک من👪
من ۳۳هفته و ۴روز که سونو دادم شکمی ۱۸بود ایشالا که کمتر نشده باشه

نه انشاالله دیگه ما کاری ک از دستمون بر میاد داریم انجام میدیم بقیش رو بسپار ب خدا من تو هفته ۲۸ بهم گفتن اصلا ناامید شدم گفتم دوباره ی زایمان زودرس دیگه آرزوم بود ماه نهم بارداری رو ببینم که خدا رو شکر رسوندم تا اینجا اونموقع میگفتم کاش حداقل به ۳۵ برسونم تا دیگه بعدش خدا چی بخواد

نه انشاالله دیگه ما کاری ک از دستمون بر میاد داریم انجام میدیم بقیش رو بسپار ب خدا من تو هفته ۲۸ بهم ...

واقعا منم دکترم میگفت کاش برسی به ۳۴

اما الان واقعا دوس دارم برسم به ۳۸ ۳۹که هم بچم کامل و رسیده باشه هم بتونم سزارین کنم

عاشقتم مرد کوچک من👪
الان به حساب خودم ک ۳۶ هفته و ۳ روزم ولی دکترم ۳ روز بیشتر میگه همش باید فردا ۳۷ کامل باشه به حساب ا ...

اخه بر حسب اخرین تاریخ پری حساب میکنن یا سونو ان تی

من اخرین تاریخم ۲۲فروردین بوده

عاشقتم مرد کوچک من👪