golsa75 مدیر عضویت: 1396/03/24 تعداد پست: 2610 عنوان زایمان طبیعی و ایزوپرین | مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 47 پست سلام کسی بوده ایزوپرین مصرف کرده باشه و بتونه زایمان طبیعی داشته باشه یا اینکه باید حتما سزارین بشه؟ بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤ 1398/09/16 | 12:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_لیلی1 عضویت: 1396/02/10 تعداد پست: 3581 وای من دیشب همش رفتم تند تند دسشویی خیلی استرس دارم کمتر نشه طول سرویکس منم هفته ای یک بار میرم نشس ... من کلا دستشویی زیاد میرم از اول هم زیاد میرفتم شوهرم میگفت کمتر آب بخور خخ ولی نمیشه ک من نزدیک دستشویی خوابیدم که کمتر راه برم البته چند روزه زیاد رعایت نمیکنم بلند میشم تو خونه راه میرم خسته شدم واقعا برام شده حسرت برم تو حیاط نفس بکشم
مامان_لیلی1 عضویت: 1396/02/10 تعداد پست: 3581 هنوز شما استراحت مطلقی با اینکه اومدی تو هفته ۳۷؟ الانم برا اینکه سر وقت باشه رعایت میکنم ولی چند روزی هست ک دیگه ب شدت قبل نیست ی کم تو خونه راه میرم
مامان_لیلی1 عضویت: 1396/02/10 تعداد پست: 3581 وای من دیشب همش رفتم تند تند دسشویی خیلی استرس دارم کمتر نشه طول سرویکس منم هفته ای یک بار میرم نشس ... آمپول انکسوپارین میزنی؟
پریا72 عضویت: 1395/03/23 تعداد پست: 725 من کلا دستشویی زیاد میرم از اول هم زیاد میرفتم شوهرم میگفت کمتر آب بخور خخ ولی نمیشه ک من نزد ... دقیقا عین شوهر من منم اتاقم نزدیک دسشویی انقد دلم برا راه رفتن تنگ شده حتی اتاق بچم رو کاغذ دیواری کردن امروز میترسم بلند شم برم ببینمش خیلی سخته یک ماه دیگه هم باید تو همین وضیت باشم عاشقتم مرد کوچک من👪
پریا72 عضویت: 1395/03/23 تعداد پست: 725 آمپول انکسوپارین میزنی؟ نه نمیزنم واس انعقاد خون؟ عاشقتم مرد کوچک من👪
مامان_لیلی1 عضویت: 1396/02/10 تعداد پست: 3581 وای من دیشب همش رفتم تند تند دسشویی خیلی استرس دارم کمتر نشه طول سرویکس منم هفته ای یک بار میرم نشس ... بی حمومی اگه آدم عرق نکنه باز قابل تحمل تره ولی فکر کن من وقتی همه زیر پتو هستن دارم شر شر عرق میریزم و خودم رو باد میزنم
پریا72 عضویت: 1395/03/23 تعداد پست: 725 بی حمومی اگه آدم عرق نکنه باز قابل تحمل تره ولی فکر کن من وقتی همه زیر پتو هستن دارم شر شر عرق میریز ... دقیقا شما هم عین منی😀مامانم شبا دوتا پتو میزاره روش من هیچی نمیزارم روم اخر از گرما نفسم بالا نمیاد عاشقتم مرد کوچک من👪
مامان_لیلی1 عضویت: 1396/02/10 تعداد پست: 3581 دقیقا عین شوهر من منم اتاقم نزدیک دسشویی انقد دلم برا راه رفتن تنگ شده حتی اتاق بچم رو ... آره عزیزم رعایت کن تا بگذره دوره خطرش البته ۳۵ هفته هم دیگه خطر رد شده آمپول تشکیل ریه رو زدی دیگه،؟وزن گیری بچه چطوره ؟
پریا72 عضویت: 1395/03/23 تعداد پست: 725 آره عزیزم رعایت کن تا بگذره دوره خطرش البته ۳۵ هفته هم دیگه خطر رد شده آمپول تشکیل ریه رو زدی دیگه،؟ ... اره زدم تو هفته ۳۱ 6تا بتامتازون الانم هفته ای یکی پرولوتون میزنم با روزی یکی ایزوپرین و شبی یک شیاف پروژوسترون راستی شما چطور این دوره رو تحمل کردین خیلی سخته خیلی عاشقتم مرد کوچک من👪
مامان_لیلی1 عضویت: 1396/02/10 تعداد پست: 3581 نه نمیزنم واس انعقاد خون؟ اره دکتر پریناتالوژیست به من داد ولی دکتر خودم گفت نمیخواد تو کامل نخوابیدی همینکه بلند میشی دستشویی میری و پاهات تکون بدی کافیه واقعا هم لازم نداشتم ی هفته زدم دکترم گفت نزن دیگه نزدم پلاکتم خیلی افت کرده اگه میزدم ک بدتر هم میشدم
پریا72 عضویت: 1395/03/23 تعداد پست: 725 آره عزیزم رعایت کن تا بگذره دوره خطرش البته ۳۵ هفته هم دیگه خطر رد شده آمپول تشکیل ریه رو زدی دیگه،؟ ... هفته ۳۳ رفتم سونو وزنش ۲۲۵۰بود بنظرت کمه؟شما چنده وزنش عاشقتم مرد کوچک من👪
پریا72 عضویت: 1395/03/23 تعداد پست: 725 اره دکتر پریناتالوژیست به من داد ولی دکتر خودم گفت نمیخواد تو کامل نخوابیدی همینکه بلند میشی دستشویی ... منم دکترم گفت نمیخواد چون به هر حال ما مطلق کامل نیستیم واس دسشویی بلند میشیم عاشقتم مرد کوچک من👪
مامان_لیلی1 عضویت: 1396/02/10 تعداد پست: 3581 اره زدم تو هفته ۳۱ 6تا بتامتازون الانم هفته ای یکی پرولوتون میزنم با روزی یکی ایزوپرین ... منم همینا رو مصرف میکنم فقط ایزوپرین رو هر روز نمیخورم هر وقت درد دارم یا احساس انقباض دارم یکی میخورم
پریا72 عضویت: 1395/03/23 تعداد پست: 725 منم همینا رو مصرف میکنم فقط ایزوپرین رو هر روز نمیخورم هر وقت درد دارم یا احساس انقباض دارم یکی میخو ... چرا مگه ضرر داره؟ عاشقتم مرد کوچک من👪
پریا72 عضویت: 1395/03/23 تعداد پست: 725 منم همینا رو مصرف میکنم فقط ایزوپرین رو هر روز نمیخورم هر وقت درد دارم یا احساس انقباض دارم یکی میخو ... راستی طول سرویکس شما چنده؟الان دقیقا چند هفته ای؟من چون میخوان سزارین اختیاری انجام بدم باید برسم به ۳۸هفته تازه تو شهر خودمم انجام نمیدن ۱.۵ ساعت راه تا شهری که میخام برم گفتم اگه ۳۶هفته رو به امید خدا رد کردم مامانم و شوهرم بفرستم برام نوبت بزنن عاشقتم مرد کوچک من👪