2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی و ایزوپرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 47 پست
وای من دیشب همش رفتم تند تند دسشویی خیلی استرس دارم کمتر نشه طول سرویکس منم هفته ای یک بار میرم نشس ...

من کلا دستشویی زیاد میرم از اول هم زیاد میرفتم شوهرم میگفت کمتر آب بخور خخ ولی نمیشه ک 

من نزدیک دستشویی خوابیدم که کمتر راه برم البته چند روزه زیاد رعایت نمیکنم بلند میشم تو خونه راه میرم خسته شدم واقعا برام شده حسرت برم تو حیاط نفس بکشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلا دستشویی زیاد میرم از اول هم زیاد میرفتم شوهرم میگفت کمتر آب بخور خخ ولی نمیشه ک  من نزد ...

دقیقا عین شوهر من منم اتاقم نزدیک دسشویی 

انقد دلم برا راه رفتن تنگ شده 

حتی اتاق بچم رو کاغذ دیواری کردن امروز میترسم بلند شم برم ببینمش 

خیلی سخته یک ماه دیگه هم باید تو همین وضیت باشم

عاشقتم مرد کوچک من👪
وای من دیشب همش رفتم تند تند دسشویی خیلی استرس دارم کمتر نشه طول سرویکس منم هفته ای یک بار میرم نشس ...

بی حمومی اگه آدم عرق نکنه باز قابل تحمل تره ولی فکر کن من وقتی همه زیر پتو هستن دارم شر شر عرق میریزم و خودم رو باد میزنم 

بی حمومی اگه آدم عرق نکنه باز قابل تحمل تره ولی فکر کن من وقتی همه زیر پتو هستن دارم شر شر عرق میریز ...

دقیقا شما هم عین منی😀

مامانم شبا دوتا پتو میزاره روش 

من هیچی نمیزارم روم اخر از گرما نفسم بالا نمیاد

عاشقتم مرد کوچک من👪
دقیقا عین شوهر من منم اتاقم نزدیک دسشویی  انقد دلم برا راه رفتن تنگ شده  حتی اتاق بچم رو ...

آره عزیزم رعایت کن تا بگذره دوره خطرش البته ۳۵ هفته هم دیگه خطر رد شده آمپول تشکیل ریه رو زدی دیگه،؟وزن گیری بچه چطوره ؟

آره عزیزم رعایت کن تا بگذره دوره خطرش البته ۳۵ هفته هم دیگه خطر رد شده آمپول تشکیل ریه رو زدی دیگه،؟ ...

اره زدم تو هفته ۳۱ 

6تا بتامتازون 

الانم هفته ای یکی پرولوتون میزنم با روزی یکی ایزوپرین و شبی یک شیاف پروژوسترون 

راستی شما چطور این دوره رو تحمل کردین خیلی سخته خیلی

عاشقتم مرد کوچک من👪
نه نمیزنم واس انعقاد خون؟

اره دکتر پریناتالوژیست به من داد ولی دکتر خودم گفت نمیخواد تو کامل نخوابیدی همینکه بلند میشی دستشویی میری و پاهات تکون بدی کافیه 

واقعا هم لازم نداشتم ی هفته زدم دکترم گفت نزن دیگه نزدم 

پلاکتم خیلی افت کرده اگه میزدم ک بدتر هم میشدم

آره عزیزم رعایت کن تا بگذره دوره خطرش البته ۳۵ هفته هم دیگه خطر رد شده آمپول تشکیل ریه رو زدی دیگه،؟ ...

هفته ۳۳ رفتم سونو 

وزنش ۲۲۵۰

بود بنظرت کمه؟

شما چنده وزنش

عاشقتم مرد کوچک من👪
اره دکتر پریناتالوژیست به من داد ولی دکتر خودم گفت نمیخواد تو کامل نخوابیدی همینکه بلند میشی دستشویی ...

منم دکترم گفت نمیخواد 

چون به هر حال ما مطلق کامل نیستیم واس دسشویی بلند میشیم

عاشقتم مرد کوچک من👪
اره زدم تو هفته ۳۱  6تا بتامتازون  الانم هفته ای یکی پرولوتون میزنم با روزی یکی ایزوپرین ...

منم همینا رو مصرف میکنم فقط ایزوپرین رو هر روز نمیخورم هر وقت درد دارم یا احساس انقباض دارم یکی میخورم

منم همینا رو مصرف میکنم فقط ایزوپرین رو هر روز نمیخورم هر وقت درد دارم یا احساس انقباض دارم یکی میخو ...

راستی طول سرویکس شما چنده؟

الان دقیقا چند هفته ای؟

من چون میخوان سزارین اختیاری انجام بدم باید برسم به ۳۸هفته تازه تو شهر خودمم انجام نمیدن 

۱.۵ ساعت راه تا شهری که میخام برم گفتم اگه ۳۶هفته رو به امید خدا رد کردم مامانم و شوهرم بفرستم برام نوبت بزنن

عاشقتم مرد کوچک من👪