روز همگی به خیر خانمها اگه اینجا مشاوری هست یا کسی که براش پیش اومده لطفا کمک کنید من یه دختر دارم سال دهم انسانی توی مدرسه دولتی میخونه همون اوایل سال تحصیلی به اصرار تغییر رشته داد به حسابداری اوردمش یه مدرسه دیگه تقریبا ده روز بعد نشت کلی گریه کرد که میخوام برگردم انسانی بخونم با هزار بدبختی و التماس مدیر مدرسه قبلی برش گردوندم چون میگفت نمینویسم اسمشو اونقدر التماس کردم که بعدش از خودم متنفر شدم چون چاره ای نداشتم نزدیک ترین دبیرستان به خونمون هست حالا دو ماه ونیم از شروع مدرسه گذشته دخترم میگه میخوام برم از ترم دوم غیر انتفاعی از این مدرسه بدم میاد وقتی میرم تو مدرسه افسرده میشم حالا ده روز فقط بحث میکنیم باهم چه خاکی بریزم به سرم موندم اگه برم پرونده بگیرم کلی حرف بارم میکنن نمیدونم چیکار کنم درسش خوبه ولی اصلا دل نمیده امسال بخونه نمیدونم چش شده موندم تو رو خدا شما اگه راه حلی دارین بگین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم برام پیش نیومده ولی شما به عنوان یک مادر باید اینقدر قاطعیت داشته باشی که جلو بچه ات بایستی و اشک و زاریش باعث نشه به حرفش گوش بدی. اون بچه اش متوجه نیست شما که بزرگی بت رفتارت متوجهش کن که رییس شمایید و قرار نیست هر چی اون گفت بشه
همه ی ما...فقط حسرت بی پایان یک اتفاق ساده ایم که جهان را بی جهت،یک جور عجیبی جدی گرفته ایم