2777
2789

روز همگی به خیر خانمها اگه اینجا مشاوری هست یا کسی که براش پیش اومده لطفا کمک کنید من یه دختر دارم سال دهم انسانی توی مدرسه دولتی میخونه همون اوایل سال تحصیلی به اصرار تغییر رشته داد به حسابداری اوردمش یه مدرسه دیگه تقریبا ده روز بعد نشت کلی گریه کرد که میخوام برگردم انسانی بخونم با هزار بدبختی و التماس مدیر مدرسه قبلی برش گردوندم چون میگفت نمینویسم اسمشو اونقدر التماس کردم که بعدش از خودم متنفر شدم چون چاره ای نداشتم نزدیک ترین دبیرستان به خونمون هست حالا دو ماه ونیم از شروع مدرسه گذشته دخترم میگه میخوام برم از ترم دوم غیر انتفاعی از این مدرسه بدم میاد وقتی میرم تو مدرسه افسرده میشم حالا ده روز فقط بحث میکنیم باهم چه خاکی بریزم به سرم موندم اگه برم پرونده بگیرم کلی حرف بارم میکنن نمیدونم چیکار کنم درسش خوبه ولی اصلا دل نمیده امسال بخونه نمیدونم چش شده موندم تو رو خدا شما اگه راه حلی دارین بگین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هبچی جدی. باشین انقدر دم به دمش ندین!

مگه مسخره بازیه هی هرچی گفت بگین چشم! ته تهش میگه نمیرم مدرسه خوب نره! اینهمه رفتن خوندن کحارو گرفتن!

خدایا شکرت   راضیم به هر اونچه بخوای  

عزیزم برام پیش نیومده ولی شما به عنوان یک مادر باید اینقدر قاطعیت داشته باشی که جلو بچه ات بایستی و اشک و زاریش باعث نشه به حرفش گوش بدی. اون بچه اش متوجه نیست شما که بزرگی بت رفتارت متوجهش کن که رییس شمایید و قرار نیست هر چی اون گفت بشه

همه ی ما...فقط حسرت بی پایان یک اتفاق ساده ایم که جهان را بی جهت،یک جور عجیبی جدی گرفته ایم

بزرگ.شده دیگه بچه که نیست هر بار یه سازی بزنه 

حداقل اینقد بزرگ شده که پای حرفش واسته!!بهش یاد بده شرایطو تحمل کنه 

نمیدونم شاید اینجا بمونه افت کنه ولی میتونی مطمئن باشی اونجا بره نگه برگردیم مدرسه قبلیم دوستام و.معلمام بهترن؟؟؟

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش
ببرش مشاوره.احتمالا از یه چیزی در عذابه که مخفی میکنه.

اره اینم خیلی ممکنه👍

شاید یه مسئله ایه که اذیته شایدم دمدمی مزاجه😐بقیه رفتاراش چطوره ؟توی کاراش اگه روی حرفش می مونه که پس اینجامشکلی داره اگه نه همش همینه که تو جهی نکن

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش
اره اینم خیلی ممکنه👍 شاید یه مسئله ایه که اذیته شایدم دمدمی مزاجه😐بقیه رفتاراش چطوره ؟توی کاراش ا ...

نه امسال اصلا یه طور دیگه شده میونش با باباش اصلا خوب نیست برای همه ناراحتیاش اونو مقصر میدونه