2777
2789

گوشی سامسونگ a50گزینه nfc رو نداره.

بنظرتون این گزینه مورد خاصیه تو گوشی؟

الان گوشی خودم داره اما کاری باهاش انجام نمیدم.فقط کارت مترو اتوبوس ایزی پی رو باهاش شارژ میکنم که اونم اخر سر احتیاج به دستگاههای داخل مترو داره تا تایید کنه مبلغو.

ولی شنیدم که امکان داره تو ایران راه بیفته استفادش.

حالا با این توضیحات نظرتون چیه؟

گوشی خوبیه.تحقیق کردم.خوشم اومده ازش.اندازش.دوربین.کاراییش.

A70خیلی کشیده و بزرگه زیاد بزرگه برام.

ممنون میشم نظراتتونو بگین؟من میامو نگاه میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من  تو موبایل فزوشی کار میکنم.الان سامسونگای سریA هارداشون میسوزه نخر

چی بخرم؟؟؟

من فقط با سامسونگ میتونم ارتباط برقرارکنم.

وگرنه هواوی هم عین سامسونگ زده اما نتونستم بخرمش

جدا؟؟؟؟ الان گوشی که دست خودمه a52017اس از ۹۵ هم دارمش

95 منطورم نبود.گوشیای سامسونگی که الان تو بازار هس اینجوریه البته سریA.ما روزی حداقل 3نفرمیان میگن هارد گوشیمون سوخته میگیم بزارش گوشه خونه تا هاردش بیاد توبازار.یموقع میبینی طرف 1ماهه گوشیشو خریده ولی بتید بزارش کنار تا هاردش بیاد

و من دختر شدم که تورا آرزو کنم...😌🌸
چی بخرم؟؟؟ من فقط با سامسونگ میتونم ارتباط برقرارکنم. وگرنه هواوی هم عین سامسونگ زده اما نتونستم ب ...

یعنی سامسونگ معرفی کنم؟تا چه قیمتی میخوای هزینه کنی؟

و من دختر شدم که تورا آرزو کنم...😌🌸
الان همه همکارامون هووای رو پیشنهاد میدن چون کیفیتشو به سامسونگ رسونده.Y9 2019وp30lite و 8C گوشیای خ ...

من تازگیا رفتم بازار موبایل برای خرید گوشی. اکثرا گوشی شیائومی و پیشنهاد دادن منم مدل redmi note8pro با 128 گیگ رم و خریدم 4/5 بنظرت ارزششو داشت یا به درد نمیخوره؟

نظر شما جیه؟

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....