2777
2789
عنوان

نظرتونو بابت گوشی که میخوام بگیرم بپرسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تبلت سامسونگ aگرفتم خوبه

اره اونم خوبه ولی lenovoچون بیشترتمرکزش رو تولید تبلته کیفیتاش خوبه و لوازمشون بهتراز تبلتای سامسونگ گیرمیاد.

و من دختر شدم که تورا آرزو کنم...😌🌸
تاحدودی ولی اگه سوالتون خیلی تخصصیه از تعمیرکارامون میپرسم 

خیلی ممنون.  من گوشیم الجی ایکس کم. مشکلش اینه که یهو خاموش میشه یا یهو فریز میشه و کلا غیر فعال میشه. فقط وقتی روشن میشه که شارژش تموم شه. شارژش پر باشه که تا یک روز هم روشن نمیشه. یاتریشو عوض کردم یه ارجینال انداختم باز همون اش همون کاسه شد. 

خیلی ممنون.  من گوشیم الجی ایکس کم. مشکلش اینه که یهو خاموش میشه یا یهو فریز میشه و کلا غیر فعا ...

مشکلش نرم افزاریه با ریست کردنم حل نمیشه باید فلش کامل بشه.وقتی میبریش موبایلی حتما تاکید کن که با سیستم برات فلش کنن و ریست نکنن

مطمئنید مشکلش اینه؟ بعد اینکه اطلاعاتم پاک نمیشه در اینصورت؟ 

اره عزیزم مطمئنم.تمام اطلاعاتت پاک میشه قبلش اطلاعاتتو کپی کن رو مموری یاکامپیوتر