2777
2789
عنوان

وای شوهرم اومد سمتم هیچ حسی ندارم

356 بازدید | 14 پست

ظهر  گفت اینجای صورتت ببرم عمل یا ژل بزنم فلان منم کلی ناراحت شدم 

مرتیکه اولش غش و ضعف میرفتی وای تو چرا انقدر خوشگلی ،حالا اینجور میگی ...

خیلیییی بهش حس بدی گرفتم با اینکه هر روز  محبت میکنه و قربون صدقه منم همراهیش میکردم...

ولی امروز از بیرون اومد یه حس درونی مسخره اومد سراغم که انگار شوهرم یکاری کرده یا داره ادا در میاره و سرکارم گذاشته...

کلی بغل و بوس و... من همه اش میخواستم فرار کنم فقط ، حتی رابطه میخواست من پس زدم 

هوف ازش متنفرم 

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

فکر کنم دوران پی ام اسی عزیزم 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم دوران پی ام اسی عزیزم

نه تایم تخمک گذاریمه الان ، پریودم تمام شده

ولی بدم میاد ایراد گرفت از ظاهرم ...

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

اینقد ژلی دیده میخواد تو روهم اونجوری کنه چون این حرفو زده تو دلت ازش سرد شدی نمیفهمن ک فقط زر زر میکنن

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

نه تایم تخمک گذاریمه الان ، پریودم تمام شدهولی بدم میاد ایراد گرفت از ظاهرم ...

عزیزم شاید شوخی کرده باهات 

یکم ناراحت باش و قاطع بگو بهش که نمیپسندی کارشو و دیگه تکرار نکنه ولی نقطه ضعف نده جلوش محکم باش 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

اینقد ژلی دیده میخواد تو روهم اونجوری کنه چون این حرفو زده تو دلت ازش سرد شدی نمیفهمن ک فقط زر زر می ...

اخه از این بدم میاد که تو خونه هم ارایش میکنم

از همون اول میگه چهره ات کم ارایش و طبیعی خیلی باکلاس تره 

کلی تعریف میکرد از همین طبیعی و نچرال بودنم 

حالا مرض گرفته مرتیکه

اخه از این بدم میاد که تو خونه هم ارایش میکنماز همون اول میگه چهره ات کم ارایش و طبیعی خیلی باکلاس ت ...

وابده فک کنم مغزش پریود شده

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

به نظرم چون عاشقته اینو گفته و اینکه رابطه میخواد یعنی فقط تو رو دوسداره

عزیزم میدونم میخوای انرژی مثبت بدی😅

ولی من ناراحت شدم ازش واقعا ، 

من خودم از خودم راضیم ، تو جامعه و فامیل هم ب عنوان ی دختر خوشگل میگن 

حالا امروز ژل زدم فردا باید چیزمیز بکارم 

وابده فک کنم مغزش پریود شده

بخدا نمیفهممش 

کلی از خوبی های نچرال بودن میگه 

حتی ناخن هام ریمو کردم ،پول زد گفت میخوای برو بکار ولی ناحنای خودت بلند کن خیلی خوشگل ترن 

درک نمیکنم 😐

بخدا نمیفهممش کلی از خوبی های نچرال بودن میگه حتی ناخن هام ریمو کردم ،پول زد گفت میخوای برو بکار ولی ...

فازیه 😂 ازش بپرس فازت چیه یا اینوری یا اونوری ولی من میگم دلش میخواد تو ناخن بکاری و ژل اینا بزنی یعنی از زیباییت تعریف میکنه ولی از طرفی اونارو هم دلش میخواد