2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عز یزم انشالله که آینده خیلی خوبی در انتظارشه

میشه نشونه های که باعث شد بفهمی اوتسم داره بگی لطفا

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
دیر حرف زدنش باعث شد ببرمش دکتر مغز اعصاب ،اونجا بهم گفتن

فقط همین

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
دیر حرف زدنش باعث شد ببرمش دکتر مغز اعصاب ،اونجا بهم گفتن

فقط همین؟ خوب من پسرم سالمه حرف نزد سه سالگی تا چهارسالگی بردم گفتاردرمانی چند سال پیش ماهی یه تومن خرجش کردم تا مثل ادمیزاد شد خخخ دکترش گفت یه بخش از معزش فعال نشده و با کاردرمانی دهنیو گفتاردرمانی کلا خوب شد وحشی بود نمی تونست حرف بزنه اما یک سال بردم مرکز توانبخشی خوب خوب شد الانم ماشالا کلاس سومه

فقط همین؟ خوب من پسرم سالمه حرف نزد سه سالگی تا چهارسالگی بردم گفتاردرمانی چهار سال پیش ماهی یه تومن ...

خدا کنه پسر منم خوب بشه،،،،کار درمانی ذهنی چی هست ،میشه راهنمایی کنین

خدا کنه پسر منم خوب بشه،،،،کار درمانی ذهنی چی هست ،میشه راهنمایی کنین

گلم اگر تهرانی ببر مرکز توانبخشی افتاب تو تیرانداز تهرانپارس اگرم نیستی شهر خودتون سرچ کن ببر یه مرکز توانبخش خوب هر جایی نبر بچرو می بری دکتر مرکز ازش تست می گیره مشکلشو و طول درمانشو می گه باید ببری تا بچه معرش باز شه مگرنه خدای نکرده مدرسه عادی راش نمی دن دکتر به پسر من اینطور گفت

چن سالگی بردیش چقد طول کشید کلاسا تا کامل خوب شد،،،،آخه پسرم تو گفتار درمانی خیلی گریه میکرد

سه سالگی تا چهارسالگی موقع ترخیصم دکتر مرکز گفت وصعش خوبه اما کلاس اول دیدی نمی تونه بره جلو بیار باهاش کارشه خداروهزار مرتبه شکر تو مدرسه موفقه