2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط همین؟ خوب من پسرم سالمه حرف نزد سه سالگی تا چهارسالگی بردم گفتاردرمانی چند سال پیش ماهی یه تومن ...

سلام عزیزم اینکه نوشتی دکتر گفته یه قسمت از مغزش فعال نشده ینی چی؟ پسر منم دوسال و ده ماهه است.دایره لغاتش کلا ۵ کلمه اس.همین.میشه یه کم بیشتر توضیح بدی؟پسرت راه رفتنشم دیر بود؟ رفتارشم تاخیر داشت؟

ما در مجموعه ترانه زندگی درکنار خانواده های کودکان اتیسم هستیم تا با جدیدترین متدهای آموزشی حس و حال بهتری را تجربه کنیم.و بتونیم از وجود فرزندان لذت بیشتری ببریم .

برای خواندن مطالب و ارتباط بیشتر میتوانید به آدرس وبسایت ما مراجع بفرمایید

http://taranehzendegi.com/

مجموعه  ترانه زندگی فعالیت خود را در مقطع پیش دبستـــان و دبستــــان با هدف ساختـــن آینده ای بهتر از طریق توانمد ســـازی کودکان دارای اختلالات عصـــــــبی رشدی به ویژه طیف اتیسم زیر نظر سازمــــــان آموزش و پرورش کودکان استثنایی شهر تـــــــهران شروع به کار کرده است. 

این مجموعه با امکانـــات و تجهیزات ویژه و همچنین با همکاری افراد مجرب و متخصصین آمـــــاده ارایه خدمــــــات آموزشی و تخصصی متفـاوت به این کودکـــان  عزیز و خانواده های ارجمند آنان است.

http://taranehzendegi.com/

صد در صد برای درمانش اقدام کن مگرنه بچه بزرگ شه معزش همینطور می مونه کلاسا برای پسر من معجزه کردن زب ...

سلام عزیزم شما پسرتون رو کجا میبردید کلاس؟

به خود خزیده و محکم، چو کوهساران زی... 
ینی هنوز واسه پسر من دیر نشده تا سال دیگه کامل حرف میزنه

اووو پسر جاری من 4سالگی شروع به حرف زدن کرد

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
ینی هنوز واسه پسر من دیر نشده تا سال دیگه کامل حرف میزنه

اره بابابرادر زادم ۴ و نیم سالشه تازه الان حرف میزنه سالمم هست 

ولی پیگیر باشی بهتره

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن