2777
2789
عنوان

تجربه درمان طبیعی میخچه

329 بازدید | 8 پست
به محل میخچه روغن شحم بزنید بعد پلاستیک بذارید روش. چند بار. بعد  میبینید داره کوچیک میشه ادامه میدین کلا حذف میشه.  من چند بار از این روش نتیجه گرفتم. خواستین روش درست کردنشو هم میگم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من چندتا رو دستم هست نمیدونم میخچه هست یا زیگیل... سفت هست و زبر درد هم نداره ابکی هم نیست..گاهی یه دونه سیاه داخلش پیدا میشه .... اول یکی بود به مرور زمان زیاد شد رو انگشتای دست دیگه امم در اومد فقطم رو قسمت نوک انگشت که اثر انگشت هست در میاد میشه راهنمایی کنی چطوری درمان میشه

تیکر کنکور💊💉... دعام کنین که تنبلی نکنم❤... هدف پرستاری دزفول💉💚....    
عزیزم من چندتا رو دستم هست نمیدونم میخچه هست یا زیگیل... سفت هست و زبر درد هم نداره ابکی هم نیست..گا ...

خواستی بیا واتساپم خصوصی عکس بده. فکر کنم میخچه.  باید اصلاح تغذيه کنید و و ورزش مداوم. آشغالهای بدنت خوب دفع نمیشه ازینا میزنه

خواستی بیا واتساپم خصوصی عکس بده. فکر کنم میخچه.  باید اصلاح تغذيه کنید و و ورزش مداوم. آشغالها ...

مرسی عزیزم وات ندارم فعلا به خاطر کنکورم پاک کردم میشه بعدا بهتون درخواست بدم شماره بگیرم؟

تیکر کنکور💊💉... دعام کنین که تنبلی نکنم❤... هدف پرستاری دزفول💉💚....    
مرسی عزیزم وات ندارم فعلا به خاطر کنکورم پاک کردم میشه بعدا بهتون درخواست بدم شماره بگیرم؟

باشه عزیزم. تایپیکم با عنوان 

تجربه درمان افسردگی خودم 

حتما 30 صفحه اولو بخونید