2777
2789

بعضیا میگن تخم شوید بعضیا هم میگن تخم شنبلیله

دمنوش زعفران دمنوش آویشن 

مصرف کردین خطرنداشته؟ موثربوده؟ 

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 

من نخوردم با امپول شروع شد

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تخم شوید دم میکنم میخورم .انقباض میاد میره ولی بدبختی منظم نیس.خاک تو سرم دوشنبه میرم واسه زایمان ...

عزیزم منم امروز باید برم بستری شم با آمپول فشار.... دردی ندارم میاد ول میکنه منظم نیس😔

چقدر طول کشید بچتون بدنیا اومد بعد آمپول؟ 

من چهارشنبه ظهر رفتم بیمارستان پنچ شنبه ساعت ۷ شب بدنیا امد ۱۲ ساعت درد کشیدم😐

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️
عزیزم منم امروز باید برم بستری شم با آمپول فشار.... دردی ندارم میاد ول میکنه منظم نیس😔

مشکل منم همینه.انقباض دارم ولی منظم نیست میترسم سزارین کنن حداقل دلم خوش بود کیسه اب میترکه شروع میشه ولی هیچی ب هیچی.چند هفته ای؟من سی هفت هفتم

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده
من چهارشنبه ظهر رفتم بیمارستان پنچ شنبه ساعت ۷ شب بدنیا امد ۱۲ ساعت درد کشیدم😐

واااای خدای من یعنی ازهرکی پرسیدم ازآمپول فشار بدگفته دردای طولانی و.... 

واااای خدای من یعنی ازهرکی پرسیدم ازآمپول فشار بدگفته دردای طولانی و.... 

نه بستگی به دهانه رحم داره زود باز بشه یانه 

مشکل منم همینه.انقباض دارم ولی منظم نیست میترسم سزارین کنن حداقل دلم خوش بود کیسه اب میترکه شروع میش ...

من 40هفته تمومم... دهانه رحمم 2سانت بازشده دکترم گفت تاشنبه دردم نگرفت برم بیمارستان 

دیشب هم یکمی دمنوش زعفران خوردم تاثیرنداشت اما غلیظ نبود

قرکمر و پله و پیاده روی هم زیاد رفتم انگار نه انگار

نه بستگی به دهانه رحم داره زود باز بشه یانه 

من آخرین معاینه 2سانت بودم... الان دیشب یه خانومی رو دیدم میگفت6سانت بوده درد نداشته یکروز کامل بستری بوده تا لحظه آخریکساعت ونیم دردش میگیره دیگه بچه بدنیا میاد 

[QUOTE=114765785]من آخرین معاینه 2سانت بودم... الان دیشب یه خانومی رو دیدم میگفت6سانت بوده درد نداشته یکروز کامل بستر ...[/QUOانشالله بسلامتی زایمان کنید اره خب بستری میشی ولی همون اول که امپول نمیزن  بخاطر همون ۱ روز طول میکشه 

[QUOTE=114765785]من آخرین معاینه 2سانت بودم... الان دیشب یه خانومی رو دیدم میگفت6سانت بوده درد نداشت ...

من بچه اولم دردم گرفت و توی روز مشخص خودش بدنیا اومد اما اینو نمیدونم چرا دردم نمیاد