2777
2789

خانوما اونایی سز ب خواست خودشون شدن تو چندهفتگی شدن؟و سزارینی ها تا چندوقت قبل عمل رابطه داشتن؟و بعدزایمان هم اونایی زیاد خونریزی نداشتن باز تا چهل روز رابطه نداشتن صبر کردن یانه؟ 

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

با اجازه ی استاتر 

لینک رای به گل شجاع خلیل زاده رای بدین حدااااقل پرچم ایرانمون اگر اجازه بدن تو فوتبال بره بالا

مرسی😍😘

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.borna.news/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D9%88%D8%B1%D8%B2%D8%B4%DB%8C-7/932234-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B4%D8%AC%D8%A7%D8%B9-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D9%81%D8%B1%D8%B5%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%AF-%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D8%B3%D9%86%D8%AC%DB%8C&ved=2ahUKEwi-n-zPp6LmAhVOKVAKHcJ_C-oQxfQBMAB6BAgBEAQ&usg=AOvVaw1Z4ywV6VmJulNUmvq38cAG

𖤐⃟♥️••.❀.ʏᴏᴜʀ ᴘʟᴀᴄᴇ ɪs ɪɴ ᴍʏ ʟɪғᴇجای تـو در جانِ مـن است..                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا دوماه میترسیدم از رابطه

تا چقد قبلش داشتی 

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

من دوماه قبل ودوماه بعدعمل نداشتم رابطه

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

من ساعت ۶باید میرفتم بیمارستان برای سز ساعت ۵ باشوهرم رابطه داشتم حموم کردم ورفتم بهش گفتم شاید برنگشتم میخوام بدونی تااخرش پایت بودموکم نزاشتم بعداز سز هم چون فقط همون روزاول خونریزی داشتم ودیگه روزای بعدهیچ خبری نبود قبل ۴۰ روزی داشتبم 

تا ماه چهارم خوب شدم دیگه برا رابطه راحت بودم

ن قبل زایمان رو میگم تا چندهفتگی داشتی؟

من ساعت ۶باید میرفتم بیمارستان برای سز ساعت ۵ باشوهرم رابطه داشتم حموم کردم ورفتم بهش گفتم شاید برنگ ...

اها پس اینکه میگن اگه خونریزی ام نداشته باشی باید تا ۴۰ روز صبرکنی الکیه . مشکلی پیش نیومد برات؟هفته چند سز شدی ؟

نه ماه کامل بدون رابطه بعدشم دوماه کامل نداشتم خداییش شوهرم خیلی راه اومد باهام کلا 

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.
تا چقد قبلش داشتی 

ببینواسه سز بزار یکم دردات هم شروع بشه بعد برو چون بچع گناه داره مغزشون تا اخر در حال رشده بعد اینکه رابطه اگه مشکل خاصی نداری تا شب قبل سز هم میتونی و بهتره ک بعد زایمان تا چهل روز بمونی ولی اگه خون ریزیت کامل قطع شد چند روز گذشت و نداشتی میتونی داشته باشی