سلام مامانا من تا الان لباس پسرم و با مینی واش میشستم و پودر فیروز که هم دردسر داره هم رنگ رو همشون رفته..لباسشوییم دوو هست برنامه بیبی کر نداره میشه بگین با کدوم برنامه ماشین لباسشویی و با چه شوینده لباس های بچتونو میشورین
چرا لباس بچه 11ماهه رو جدا میشوری؟ من بعد 6 ماهگی دیگه می اندازم با لباس های خودمون!
مشکل من لک غذا هاست، متاسفانه دخترم پیش بند نمی بنده و خودش دلش می خواد با دست بخوره لک غذا ها اصلا نمیره، زردچوبه لعنتی. نمی دونم چکار کنم کسی راهی داره به منم بگه تشکر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا قیمتش زیاد برام مهم نیست ولی باید جای مخصوص داشته باشه مثله لباسشویی؟یا توحموم میزاریم همونجا ...
اره باید یه راه اب باشه که شنگ تخلیش اونجا باشه مثلا تو خوده جای ماشین لباسشویی خودتون شلنگ رو بکشی اونم بزاری اونجا تو حموم که خراب میشه اب میخوره بهش پوسیده میشه اما اگه جایی داری تو حموم ک بهش اب نرسه خوبه
رپلی کنید دوس دارم😆 مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌 نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎دلم برا دخترم میسوزه آخه وقتی بزرگ بشه هیچی نمیتونه ازم مخفی کنه...😜