2777
2789
عنوان

شستن لباس بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 60 پست

چرا لباس بچه 11ماهه رو جدا میشوری؟  من بعد 6 ماهگی دیگه می اندازم با لباس های خودمون!  

مشکل من لک غذا هاست، متاسفانه دخترم پیش بند نمی بنده و خودش دلش می خواد با دست بخوره لک غذا ها اصلا نمیره، زردچوبه لعنتی. نمی دونم چکار کنم کسی راهی داره به منم بگه تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تفاوت قیمتشون زیاده؟

یه قلو که ارزش نداره براش پول بدی هی اب بزار اب خالی کن خشکم نمیشه 

دوقلو هم که باز بهتره چون خشک میشه حدودا فک کنم تو مایه ۸۰۰ باشه 

تمام اتوماتیکم که مثل ماشینای خودمونه حدودا از یک میلیون به بالاس مارکای مختلفی هست فردولین سامسونگ آاگ 

رپلی کنید دوس دارم😆                   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌       نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 دلم برا دخترم میسوزه آخه وقتی بزرگ بشه هیچی نمیتونه ازم مخفی کنه...😜
تمام اتومات منظورتون چیه؟

مثل ماشینای خودمون اما مثلا در حد سه کیلوئه

رپلی کنید دوس دارم😆                   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌       نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 دلم برا دخترم میسوزه آخه وقتی بزرگ بشه هیچی نمیتونه ازم مخفی کنه...😜
چرا لباس بچه 11ماهه رو جدا میشوری؟  من بعد 6 ماهگی دیگه می اندازم با لباس های خودمون!   م ...

استرس احمقانه مادرانه الان یه ماهه که تصمیم گرفتم با ماشین بشورم بازم عذاب وحدان میگیرم میگم نکنه اذیت بشه

تفاوت قیمتشون زیاده؟

میتونی بری تو دیوار آک دارن قیمتشم پایین تره

میتونی بری تو دیوار آک دارن قیمتشم پایین تره

حالا قیمتش زیاد برام مهم نیست

ولی باید جای مخصوص داشته باشه مثله لباسشویی؟یا توحموم میزاریم همونجا کار میکنه؟منظور برای تخلیه ایناش و میگم باید کجای خونه بذاریمش🤔🤔🤔

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
چرا لباس بچه 11ماهه رو جدا میشوری؟  من بعد 6 ماهگی دیگه می اندازم با لباس های خودمون!   م ...

واسه منم پیش بند نمیبنده پسرم ولی میگن یه اسمری هست لکه بره باید بگردم ببینم کجا پیدا میشه لباس نو میخرم یه بار میشورم رنگ و روش میره

استرس احمقانه مادرانه الان یه ماهه که تصمیم گرفتم با ماشین بشورم بازم عذاب وحدان میگیرم میگم نکنه اذ ...

منم 6 ماه با صابون با دست شستم ولی بعد دیگه هر روز ماشالله چند دست عوض می کرد منم انداختم تو ماشین لباسشویی خودمون. 

حالا قیمتش زیاد برام مهم نیست ولی باید جای مخصوص داشته باشه مثله لباسشویی؟یا توحموم میزاریم همونجا ...

اره باید یه راه اب باشه که شنگ تخلیش اونجا باشه مثلا تو خوده جای ماشین لباسشویی خودتون شلنگ رو بکشی اونم بزاری اونجا تو حموم که خراب میشه اب میخوره بهش پوسیده میشه اما اگه جایی داری تو حموم ک بهش اب نرسه خوبه

واسه منم پیش بند نمیبنده پسرم ولی میگن یه اسمری هست لکه بره باید بگردم ببینم کجا پیدا میشه لباس نو م ...

واااقعا همچین اسپری هست منم میخاااام چه لباسایی ک نوئه نو کثیف نکرده

اره باید یه راه اب باشه که شنگ تخلیش اونجا باشه مثلا تو خوده جای ماشین لباسشویی خودتون شلنگ رو بکشی ...

مرسی عزیزم از راهنمایی هات😘😘😘

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
استرس احمقانه مادرانه الان یه ماهه که تصمیم گرفتم با ماشین بشورم بازم عذاب وحدان میگیرم میگم نکنه اذ ...

من لباسای پسرمو 4-5 روزی همه رو با هم میندازم ماشین. مایع لباس بچه فیروز استفاده میکنم و راضی ام.

برنامه شستشو با مایع 22 دقیقه

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖