2777
2789
عنوان

خانوما روش جلوگیری با کاندوم

231611 بازدید | 82 پست

دوستان روش جلوگیری با کاندوم چند درصد خطا داره؟؟

اصلا مگه میشع از اول رابطه کاندوم استفاده شه تااخرش بازم امکان خطا باشه ؟؟

اگ مرد هنگام ارضا آلت رو نکشه بیرون ولی ولی کاندوم مطمعن باشه و سوراخ نباشه بازم موردی دارع ؟؟

چه مدل کاندومی خوبه ؟؟اسم کاندوم خوب ک استفاده کردین و خوب بوده بگین لطفا من خودم فارکس استفاده میکنم 

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

خار دار  

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شبکه بهداشت محلتون مراجعه کن دوست عزیز

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

1 تا2درصدخطاداره

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

شوهر من 32 سالش هرچی میگم کاندوم بگیر میگه بخدا روم نمیشه. تاحالا نگرفتم اصلا روشو ندارم بگم. دیونم کرده 

فرشته گناهکار اسم رمانی هست که نوشتم. عکسمم میخواستم عکسی بذارم که هم خودم باشم هم معلوم نباشم... عکس رادیولوژی گردن مو گذاشتم   

من میوه ای و با طعم انگور و شاه توت پیشنهاد میکنم 🤓😑😐🤔😑😐🤨🤔😎🤣🤣🤣

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    
شوهر من 32 سالش هرچی میگم کاندوم بگیر میگه بخدا روم نمیشه. تاحالا نگرفتم اصلا روشو ندارم بگم. دیونم ...

از دیجی کالا سفارش بده راحت

میدونستی اگه لبخند بزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟؟🤔🤔🤔                         شوخی کردم فقط می خواستم لبخند بزنی😊😉😜
شوهر من 32 سالش هرچی میگم کاندوم بگیر میگه بخدا روم نمیشه. تاحالا نگرفتم اصلا روشو ندارم بگم. دیونم ...

بهداشت مفتی میده خودت برو بگیر 

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆