2777
2789
عنوان

خانوما روش جلوگیری با کاندوم

| مشاهده متن کامل بحث + 231690 بازدید | 82 پست
من میوه ای و با طعم انگور و شاه توت پیشنهاد میکنم 🤓😑😐🤔😑😐🤨🤔😎🤣🤣🤣

ماشالا طعم همه رو امتحان کردی 😂😂😂

اون عصاره اس😁

میدونستی اگه لبخند بزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟؟🤔🤔🤔                         شوخی کردم فقط می خواستم لبخند بزنی😊😉😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا اینجا دوستان نی نی سایتی با کاندوومم بچه ۳ رو باردار بودن 

من یه ساله از کاندوم استفاده میکنم خبری نیس مطمئنه

بعد رابطه سوراخ بودنشو چک میکنم 

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆
ماشالا طعم همه رو امتحان کردی 😂😂😂 اون عصاره اس😁

هههههههه نه امتحان نکردم پیشنهاد کردم که شما امتحان کنین عصاره فقط عصاره نارگیل لامصب 

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    
مال بهداشت که خیلی اشغاله

ن اونی ک ب ما میدن خوبه اتفاقا 

من استفاده میکنم

دسشون درد نکنه 

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆
هههههههه نه امتحان نکردم پیشنهاد کردم که شما امتحان کنین عصاره فقط عصاره نارگیل لامصب 

من نارگیل دوس ندارم فقط انار😂😂

میدونستی اگه لبخند بزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟؟🤔🤔🤔                         شوخی کردم فقط می خواستم لبخند بزنی😊😉😜
اخه چ‌جوری در چ صورتی من خودم هم قبلش چک میکنم هم بعدش وقتی سوراخ نیست از رو هوا میریزه بیرون 

قبلش چجوری چک میکنی؟

خواهرشوهر من بچه شیرخوار داشت کاندوم استفاده میکرد دومی رو حامله شد

حتما سوراخ شده دیک