2777
2789
عنوان

چطوری به خودتون میرسید بابچه؟

664 بازدید | 38 پست

خانوما من پسرم یکسالشه    خیلی شلوغه ماشالله البته خداروهزارمرتبه شکرمیکنم سالمه میتونه شلوغی کنه   ولی امونموبریده   تنهایی بازی نمیکنه  بااسباب بازی کارنداره   فقط تلویزیون و لوازم خطرناک وکابینتها      

مدام بایددنبال اون باشم  عوضش کنم لباسشوعوض کنم  شیربدم  میان وعده و کلی چیزدیگه

مداااام کار وتمیزکردن خونه دارم   غذا بایددرست کنم کف   آشپزخونه رو هرروز باید یه دوربشورم بس که کثیف میکنن پدروپسر   

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه ازانرژی خبری نیست  تاشوهرم بیاد اونقدر دادکشیدم وبدوبدوکردم که حالی نمی مونه واسم     یه ارایش معمولی اونم هرچندروزیکبار        

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

منم یه دختر دو ساله دارم‌

تا همین‌دوسه ماه پیش خیلی وقت کم‌میاوردم و البته خودمم کوتاهی میکردم ولی الان‌چندماهه تقریبا هرشب قبل اومدن شوهرم‌لباسمو عوض میکنم و آرایش میکنم و عطر میرنم و موهامو اتو میکشم

همش نیم ساعت زمان میبره و تو اون تایم دخترم یا خوابه یا کنار میاد بازی میکنه

واسه روحیه خودمم عالیه