2777
2789
عنوان

تجربه واکسن 18 ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 12151 بازدید | 101 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن روزه زدم،اصلا نزاشتم تب کنه،شکرخدا گریه نمیکرد فقط پاشوتکون میدادیکم نق میزد،یروز کامل هم تکون نخوردفداش شم بالش میزاشتم زیرپاش،سه روزهم میلنگید وبعدش خوب شد

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
میشه جای قطره شربت داد؟ اونم باید دو برابر وزن داد؟

نمیدونم...بهتره قبلش زنگ بزنی بپرسی...قطره که راحتره..با قطره چکون میدی..از این قطره های توت فرنگیه فکر کنم اونا میدادم...پشت سرشم یکم اب قند میدم بخوره...

درست میشه دایی  
وقتی دخترم رو واکسن زدم آوردم نشاسته گندم تو آب حل کردم اطراف واکسن رو نشاسته زدم زیاد هم‌ نذاشتم را ...

دخترمن خیلی عذاب کشید ،ایکاش این مطلب چن روز پیش،فهمیده بودم

❤️لایکم نکن مهربون❤️  

مامانا پسرمن 17ماهش راه نمیره چرا

انقدر زجر کشیدم ز جهان سیرشدم.  صورتم گرچه جوان است ولی پیر شدم.🐀🐀🐀🐀                      حامله نیستم     🚭🏳🏳🏳         بدرک که اونی که من میخامو نمیشه.     بدرک که مشکلاتم سرب فلک کشیده.      بدرک که برادرامو پدرمو ازم دریغ کردی سلامتیشونو گرفتی.          بدرک که مشکلاتم تموم شدن نداره.بدرک که هرچی خاستم برعکس شد.....    بدرک که خدا تنها پناهم پدرمو ازم گرفت..پدرم زندست امااااااااااااااا............           از خدا یه چی میخام فقط خدایاااااااااااااااااا دیگه نامردی نکن تمام دلخوشیم پسرمه..اونو ازم دریغ نکن.......بدرک که باید مدام سرکوفت بخورم....................از نگاه👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀 طعنه بار مردم بیزارم..... اگه خدایبی خودت خداییییییی کن.تامام..😌😌
گلم شما هم میتونی به من جواب بدی برای واکسن یکی یکی براتون آماده کردن زدن یا همزمان دو تا را آماده ک ...

یکی یکی زدن

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
چن روزه زدم،اصلا نزاشتم تب کنه،شکرخدا گریه نمیکرد فقط پاشوتکون میدادیکم نق میزد،یروز کامل هم تکون نخ ...

چجوری نزاشتی تب کنه؟

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
من بیشتر از تبش میترسم درد پا که میگذره

همین دیگه تب خیلی بده 

من هیچکس پیشم نبود چون فکر میکردم اینم مثل بقیه واکسناشه 

باورت میشه تو تب میسوخت نمیزاشت دستمالم بزارم تا تبشو بیارم پایین یه ریز گریه میکرد اخر مجبور شدم کل لباساشو خیس کردم تنش کردم بخار بلند میشد ازش 

جوراب خیس پاش کردم تا ۶ صبح هم بالاسرش بودم 

ولی بعدش هم یه سرمای اساسی خورد پسرم 

ولی دیدم بچه ای که اصلا هم تب نکرده 

بستگی به بچه داره

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

نمیدونم...بهتره قبلش زنگ بزنی بپرسی...قطره که راحتره..با قطره چکون میدی..از این قطره های توت فرنگیه ...

بدجور بالا میاره با این قطره پاراکید

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟