2777
2789
عنوان

تجربه واکسن 18 ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 12151 بازدید | 101 پست
دختر من چهارروز پیش همین واکسنو زده،بچه ها باهم متفاوتن ،قطره شو مرتب بده و سه چهارروز بگذره خوب میش ...

قطره بالا میاره شربت بدم؟

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
وقتی دخترم رو واکسن زدم آوردم نشاسته گندم تو آب حل کردم اطراف واکسن رو نشاسته زدم زیاد هم‌ نذاشتم را ...

نشاسته گندم با نشاسته معولی فرق داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا دختر منو به دو تا دستاش زدن‌...قبلش که استامینوفن دادم بهش.....بعد یه شیشه اب قندم بردم بعد از واکسن زد چون خیلی گریه میکرد..

روز اول هر ۴ ساعت قطره دادم..دو سه روز بهانه گیری میکرد..

درست میشه دایی  
والا نمیخوام بترسونمت ها  بچه با بچه فرق داره  ولی پسر من هیچ کدوم از واکسناش تب نکرده ب ...

من بیشتر از تبش میترسم درد پا که میگذره

من تازه زدم به جرات میتونم بگم از بقیه واکسنا راحت تر بود بعد از واکیک بلافاصله رفتیم پارک یه ساعت پ ...

گلم شما هم میتونی به من جواب بدی برای واکسن یکی یکی براتون آماده کردن زدن یا همزمان دو تا را آماده کرد و زد

برا دختر منو به دو تا دستاش زدن‌...قبلش که استامینوفن دادم بهش.....بعد یه شیشه اب قندم بردم بعد از و ...

میشه جای قطره شربت داد؟ اونم باید دو برابر وزن داد؟

گلم شما هم میتونی به من جواب بدی برای واکسن یکی یکی براتون آماده کردن زدن یا همزمان دو تا را آماده ک ...

یکی تو دست میزنه بعد تو پا 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
دلیل نمیشه  بچه ها با هم فرق دارن یکی اذیت نمیشه یکی خیلی اذیت میشه

ایشون گفتن تجربیاتتونو بگین یعنی هر کس در رابطه با بچه خودش😊

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹