2777
2789
عنوان

خونریزی تو هفته پونزده

165 بازدید | 22 پست

بچه ها دیروز رفتم دستشویی یهو دیدم خونریزی دارم خون کاملا روشن و شفاف بود. داشتم سکته میکردم رفتم پیش دکتر ماما فقط برام شیاف پروژسترون نوشت با قرص ویتامین سی از دیروز استراحت مطلقم فقط واسه دستشویی از جام بلند میشم. الان دیگه خونریزی نیست فقط لکه های قهوه ای هست اعصابم خورده... کسی مثل من بوده؟ 

بله من ۱۲هفته اینجوری شدم و استراحت میکنم بهترم ولی درد دارم دلم و کمرم مراعات کن ونزدیکی نداشته باش 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
بله من ۱۲هفته اینجوری شدم و استراحت میکنم بهترم ولی درد دارم دلم و کمرم مراعات کن ونزدیکی نداشته باش ...

من درد ندارم دکتر گفت یا جفتت تکون خورده یا دهانه رحم یه کم باز شده. نمیدونم والا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من درد ندارم دکتر گفت یا جفتت تکون خورده یا دهانه رحم یه کم باز شده. نمیدونم والا 

چارش استراحته و شیاف تابهترشه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
پس یعنی دیگه دکتر نرم؟ هنوز لکه بینی دارم خطرناک نیس؟ 

نه لکه بینی تا چند روز بعدش برای من ادامه داشت بعدش درست شد ولی خدای نکرده اگه خونریزی کردی باز بروسدیع

عزیزم نترس من وحشتناک خونریزی گرفتم هفته ۲۰ استراحت مطلق شدم اون خونای قهوه ای خونمردگی هست باید دفع بشه وگرنه ضرر داره من تا سه ماه هفته ای یدونه پرولوتون ۵۰۰ میزدم از جامم بلند نمیشدم مگر برای دسشویی حمومم تو جا بود 

الان نینیم کنارم خوابیده

فقط استرس نداشته باش استراحت مطلقم کن

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم