2777
2789

دکتر برام نوشته اخه خیلی کمر و پام درد میکنه شدید اگه دراز بکشم نمیتونم بلند بشم 

هفته ۲۶ هستم 

کسی هست این سند رو انجام داده باشه تو بارداری ؟چجوریه میشه پیش متخصص مرد رفت اخه مال اندام تحتانی و پاها هست 

میشه یکی بهم توضیح بده و اینکه بچه رم بررسی میکنن یا فقط همون رگهای خودمو

دوست گلم میشه برای  سلامتی خانواده ام یه صلوات بفرستی ؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم دو سال ونیم انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
من تو بارداری سونو گرافی داپلر رفتم ولی مربوط به اندام تحتانی نبود سونوگرافیش هم مثل سونوگرافی معمو ...

نه کالر داپلر اندام تحتانی و پاها  برای بچه نیست برای همین میگم نکنه باید لباس رو در بیاریم وای 

دوست گلم میشه برای  سلامتی خانواده ام یه صلوات بفرستی ؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم دو سال ونیم انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.