2777
2789
عنوان

خواستگارم کمک

179 بازدید | 15 پست

سلام من با ی اقایی دوستم خواستگارمه قدایشون ازمن کوتاهه یکم ومن خیلی دوسش دارم اگازدواج کنم بخاطرقدپشیمون میشم نمیدونم یاچی. اگ نکنم حسرتشومیخورم چون واقعا اقاس لطفا راهنمایی کنیدواقعاحالم بده نمیدونم چیکاکنم

دوستان واس رسیدن ب عشقم صلوات میفرسین اخ خیلی دوسش دارم ینی میش بهش برسم خیلی وقته تو انتظاریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه عضوشدم ی ساله خواننده خاموشم چنتاکاربریممم خود ب خود رفتن

دوستان واس رسیدن ب عشقم صلوات میفرسین اخ خیلی دوسش دارم ینی میش بهش برسم خیلی وقته تو انتظاریم

اگه واقعاا دوسش داري ك نبايد اين مسئله برات مهم ميشد

حالا ك مهم شده لايد دوسش نداري 

در كل بنظر منم قد همسر بايد بلند تر باشه

خدايااا دوست دارم واسه هرچي ك بخشيدي هميشه اين تو هستي ك ازم حالم رو پرسيدي
سلام قد ملاکته؟نظر خودت مهمه .تو قراره یک عمر زندگی کنی 

خب کوتاه باشه زشته دوس داشتم یکم من کوتاهاترباشم امااز  طرفم دوسش دارم

قدخودت چنده؟ قد پسره چنده؟

۱۷۶هسم ایشونودقیق نمیدونم امایکم بلندم ازش

خب کوتاه باشه زشته دوس داشتم یکم من کوتاهاترباشم امااز  طرفم دوسش دارم

حرف مردم برات مهم نباشه . از این نگرانی,که یکی بگه اینا رو نگا?درسته?

اون که گفتین زشته .علتش فرهنگی هست که بر روی شما اپلود شده . آزاد و رها باشید از نظر دیگران. موفق باشید 

بستگی به دیدگاه داره که بعد ازدواج چقد تغییر میکنی...و اگه از اونایی نیستی که بلند پروازن ازدواج کن ...

میترسم پشیمون شم بخاطرقدحسرت بخورم ک بلندترم من از طرفی هم برم بای بلندازدواج کنم اخلاق نداره