کمک۳۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 651 عنوان خواستگارم کمک 179 بازدید | 15 پست سلام من با ی اقایی دوستم خواستگارمه قدایشون ازمن کوتاهه یکم ومن خیلی دوسش دارم اگازدواج کنم بخاطرقدپشیمون میشم نمیدونم یاچی. اگ نکنم حسرتشومیخورم چون واقعا اقاس لطفا راهنمایی کنیدواقعاحالم بده نمیدونم چیکاکنم دوستان واس رسیدن ب عشقم صلوات میفرسین اخ خیلی دوسش دارم ینی میش بهش برسم خیلی وقته تو انتظاریم 1398/09/15 | 21:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anaabel2 عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 9774 🙄اگه ۱۰سانت کمتره مشکلی نیس 💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
کمک۳۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 651 تازه عضوشدم ی ساله خواننده خاموشم چنتاکاربریممم خود ب خود رفتن دوستان واس رسیدن ب عشقم صلوات میفرسین اخ خیلی دوسش دارم ینی میش بهش برسم خیلی وقته تو انتظاریم
sorena8 عضویت: 1393/02/11 تعداد پست: 946 بستگی به دیدگاه داره که بعد ازدواج چقد تغییر میکنی...و اگه از اونایی نیستی که بلند پروازن ازدواج کن بره
رز_گلد عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 1009 اگه واقعاا دوسش داري ك نبايد اين مسئله برات مهم ميشدحالا ك مهم شده لايد دوسش نداري در كل بنظر منم قد همسر بايد بلند تر باشه خدايااا دوست دارم واسه هرچي ك بخشيدي هميشه اين تو هستي ك ازم حالم رو پرسيدي
کمک۳۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 651 سلام قد ملاکته؟نظر خودت مهمه .تو قراره یک عمر زندگی کنی خب کوتاه باشه زشته دوس داشتم یکم من کوتاهاترباشم امااز طرفم دوسش دارم دوستان واس رسیدن ب عشقم صلوات میفرسین اخ خیلی دوسش دارم ینی میش بهش برسم خیلی وقته تو انتظاریم
dastenini عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 4449 خب کوتاه باشه زشته دوس داشتم یکم من کوتاهاترباشم امااز طرفم دوسش دارم از نظر من همین الان باید شمارو رفته حساب کنیم مبارکه🥰
کمک۳۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 651 قدخودت چنده؟ قد پسره چنده؟ ۱۷۶هسم ایشونودقیق نمیدونم امایکم بلندم ازش دوستان واس رسیدن ب عشقم صلوات میفرسین اخ خیلی دوسش دارم ینی میش بهش برسم خیلی وقته تو انتظاریم
dastenini عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 4449 ۱۷۶هسم ایشونودقیق نمیدونم امایکم بلندم ازش خب شما خیلی بلندی همسرت کوتاه نیسواسه بچتون اینجوری بهتره😊
عمو_امیر1 عضویت: 1393/11/23 تعداد پست: 2670 خب کوتاه باشه زشته دوس داشتم یکم من کوتاهاترباشم امااز طرفم دوسش دارم حرف مردم برات مهم نباشه . از این نگرانی,که یکی بگه اینا رو نگا?درسته?اون که گفتین زشته .علتش فرهنگی هست که بر روی شما اپلود شده . آزاد و رها باشید از نظر دیگران. موفق باشید
کمک۳۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 651 بستگی به دیدگاه داره که بعد ازدواج چقد تغییر میکنی...و اگه از اونایی نیستی که بلند پروازن ازدواج کن ... میترسم پشیمون شم بخاطرقدحسرت بخورم ک بلندترم من از طرفی هم برم بای بلندازدواج کنم اخلاق نداره دوستان واس رسیدن ب عشقم صلوات میفرسین اخ خیلی دوسش دارم ینی میش بهش برسم خیلی وقته تو انتظاریم