2777
2789
عنوان

آهنگ برای رقص تانگو پیشنهاد بدید لطفا خودتون با چی رقصیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2746 بازدید | 19 پست
عروس ما با این اهنگ رقصید، سه سال پیش  تا اینجا مشکلی نبود مشکل اونجا بود که خیلی مصنوعی گریه ...

😂😂😂😂وای برای چی گریه خندم میاد من بیشتر من خنگم یا اونا خیلی رومانتیک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂وای برای چی گریه خندم میاد من بیشتر من خنگم یا اونا خیلی رومانتیک

😁 نه باباضایع است گریه کردن، اونم گذاشتن همه پای بچگیش🤣 البته ۲۵ سالش بود اون موقع ولی رفتاراش یه وقتایی بچگونه بود، الان خانم شده😁

من خودن تو عروسیم تو رقص اول دو نفره از استرس میلرزیدم🤣🤣🤣🤣 خجالتی بودم داشتم میمردم اونهمه ادم نگاشون رو من بود 

اخرم گند زدم همه رقصا رو 🤣🤣🤣 ولی عروس شادی بودم لااقد به خودم خیلی خوش گذشت🤣

😁 نه باباضایع است گریه کردن، اونم گذاشتن همه پای بچگیش🤣 البته ۲۵ سالش بود اون موقع ولی رفتاراش یه ...

منم استرس میگیرم لامصب تک اون یکی جشن عقدم که تو تالار بود اونم رقصامو گمد که نزدم ولی جالبم نیست ولی واسه عروسیم یه آهنگ تکی یاد گرفتم زندگی با تو چقد قشنگه معین