2777
2789
عنوان

کنکوری بیاد

150 بازدید | 27 پست

بهترین دیویدی برا فیزیک چیه ؟ هفته ای یبار از 3 بعد ازظهر تا 10 شب کلاس ام زیست وشیمی الان بخام کلاس فیزیک برم کلی وقتم میره کسی میدونه بهترینش چیه و اینکه چ درصدی میتونم بزنم باهاش صادقانه بگین .واینک نظام جدیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیویدی نداشتم اما برا کتاب تست بهت اول میکرو بعدش نردبامو معرفی میکنم با این دوتا ۹۳ زدم

من واسه کتاب تست خیلی سبز گرفتم ولی میگن میکرو خوبه پس از رو چی خوندی ؟ کلاس رفتی ؟ ما اینجا ی دبیر فیزیک خوب داریم خیلی لفتش میده هفته ای دو روز کلاس میزاره اخرشم کامل درس نمیده 

شما از الا استفاده میکنین ؟ 

من خودم فقط زیستشو نگاه کردم استادشم فامیلش مقاری بود .  ولی یکی از فارغ التحصیل هاییکه میشناسم چون سال هاست از درس و کتاب دور بوده از این سایت استفاده می کنه برای بیشتر درس ها . برای هم نظام جدید هم نظام قدیمه و اینکه هردرسی رو هم آموزش داره .ولی کلاا میگم اگه دیدی دی وی دی خوبی پیدا نکردی به این سایتم سر بزن یه نگاهی بکن . من زیستشو که  نگاه کردم خط به خط کتاب جلو میره و توضیحات کنکوری و جامع هم درکنارش میگه . خودت میتونی بری یه کلیپشو نگاه کنی بعد ببینی نظرت چیه . از دهم بخوای نگاه کنی از فصل دو به بعد نگاه کن زیستو چون فصل یکشو چیز زیادی نگفته .:))