دوستان من صورتم جای جوش داره و فقط قرمزیه چال ندارم رفتم سابسیژن کردم یه تومن هزینش شد گفت صورتت یه دست میشه بعد رفتم لیزر فراکشنال کردم پونصد تومن هزینش شد الان میبینم صورتم دقیقا مثل قبله هییییچ اتفاقی نیوفتاده دو سه ساله طب سنتی رفتم انواع و اقسام گیاه ها و داروها رو زدم دیگه خسته شدم میخوام صورتمو بکنم یکی درست شه کسی راهی داره من خلاص شم؟؟؟؟؟
حیف انرژی که گذاشتم انقدررررررر گریه کردم سر سابسیژن که نگو فشارم افتاد خیلی درد داشت
سابسیژن چیه
اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎
اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎
ولی خدایی تبلیغات و فروش محصول نباشه هاااا رو میزو یخچال پره 🤕
سوزن میکنن تو پوست تا لایه آسیب دیده از بقیه صورتت جدا شه سلول هاش برا اینکه صورتت صاف شه خیلی درد د ...
اهان میکرونیدلینگ