2777
2789

بچه ها 

۲ ساله با یکی یه رابطه عمیق و احساسی دارم عجیب وابسته ام و حتی فکر جدایی دیوانه ام میکنه

دیروز بحثمون شد گفت  نمیتونم ازدواج کنم باهات .. پول ندارم . بدبختم 

میگه هروقت زورم رسید خوشبختی رو تقسیم کنم ازدواج میکنم فعلا واسه بدبختیام شریک نمیخوام 😔

منم همش سرش غر میزنم میگم بی توجهی 

دیروزم دعوا گرفتیم گفت خستم کردی اصلا برو باهرکی دلت خوشه باش میدونم از عصبانیت گفته . ولی ... دوسش دارم از دیروز خبری ازش ندارم حتی بهش گفتم خداحافظ اما جواب نداد 

۲ سال عمرمو پاش گذاشتم

چیکار کنم فراموش بشه ؟؟؟ 😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن بره به بدبختیاش برسه😏😏

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

حق داره بنده خدا

توهم اگه نمیتونی اینجوری ادامه بدی بهتره تموم کنی و با یه خاستگار ازدواج کنی

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   

خب ببین با ی توضیح کوتا ما نمیتونیم قصاوت کنیم

تو اول بدون اینک خودتو گول بزنی باید ببینی ایا اون دوس داشتنش بیشتر از تو هس یا ن یا حداقل اندازه تو

اگر نبود هیچ تلاشی براش نکن ب جز واسه فراموشی

رک بهت بگم ، نمیخوادت ....ربطی هم به پول نداشتن نداره،مردها وقتی زنی رو بخوان ، فقط به خودشون فکر میکنن نه به اینکه پول دارن یا ندارن. پس این تیکه های فردینی را باور نکن.

الان تمامش کنی بهتر از فرداست، سریع برو دنبال اهداف خودت .

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم

دقیق حرف دل منه من میخاستم همچین تاپیکی بزنم که مال شمارو دیدم..بااین تفاوت ک من پنج سال ازعمرمو ب پاش ریختم بهم میگه شرایط ازدواج ندارم فکر نبودش دیوونم میکنع ازطرفی موندمم دیگه فقط هدردادن عمره

خب اون داره منطقی فکر میکنه تو احساسی خوبه که نمیاد جلو و تورم گرفتار کنه که مگه همه ی رابطه ها باید منتهی به ازدواج بشه اگه میبینی اینده ای ک میخای و باهاش نداری رهاش کن سخته ولی شدنیه

یک عدد ورزشکار😀💪💪💪💪