2777
2789
عنوان

اولین شب بدون پستونک

| مشاهده متن کامل بحث + 1524 بازدید | 65 پست
اون روشم امتحان کردم برعکس جلوچشمش خراب شدنشومیدیدیانمیتونس بمکه جیغ وخودزنی میکرد

یعنی جلوی بچه کوتاه می کردی ؟؟؟ قطعا بچه ناراحت میشه باید تایمی که بچه خوابه یا حواسش نیست و متوجه نیست این کارو بکنین با اینکه پسرم ذاتا لجبازه و بیش فعال ولی خداروشکر خوب نتیجه گرفتم

عشق اول و آخرم خداست
وووییییی چطوری دلت میاد به وروجکت بگی هیولا با اون زبونش

خل و چلم کردن با داداشش اصلا یه چیزایی میگه تعجب میکنم بعد میگم اینارو کی گفته بهت میگه دایی گفته فقط حرصتون بدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه من دیگه ندارم تو خونه همه رو انداختم دورتاوسوسه نشم

حالا ببین امشب واکنشش چجوریه،اگه دیدی بیدار شد و خیلی بیتابی کرد یدونه بخر،فرداشلم بدون پستونک بخابونش اما اگه نصف شب بیدارشد زیادم پافشاری نکن و بهش بده اما دیگه صبح قایمش کن 

روش ترک شما چی بود

گفتم که پستونک هاش رو کوتاه می کردم با قیچی فقط خیلی کوچولو کوتاهش می کردم تصور کن کوتاه شدن پستونک تا اندازه ای که از دهنش بی افته یک هفته طول کشید چون پسرم بزرگ بود داروخونه میدید گریه می کرد می گفت برام پستونک بخر منم همونجا پستونک رو به اندازه ی پستونک های دیگش کوتاه می کردم

عشق اول و آخرم خداست
نبابایواشکی اونم هرروز یه ذره

امشب چجوری خابش برد؟

من بردمش مثل همیشه توی اتاقش فورا بهونشو گرفت،دیگه ازاتاقش اوردمش بیرون و همه جارو تاریک.کردم ولی کارتونشو گذاشتم و سه تایی نشستیم جلوی تی وی،کم کم بیحال شد وگذاشتمش روی پام،چندبار گفت پستووونک،هیچی نگفتم،بچم دیگهنگفت اما همش الکی دهنشو بازو بسته کرد انگار داره میمکه و خابش برد.اصلا باورم.نمیشد اینقدر راحت بخابه

عزیزم پسر منم می گفت برو برام بخر منم می رفتم می گرفتم همونجا به اندازه ی پستونک های دیگه کوتاهش می ...

میگم گول نمیخوره همه چیو میدونه باورت میشه میریم داروخونه خودش میره میگه عمو پستونک ارتودنسی مثلا فلان رنگو بده یا میگه عمو گرون نشده همشم زیر سر داداشامه مارمولکا همه چیز رو بهش یاد دادن رنگا رو میشناسه میتونه بشموره حتی بعضی کلمه انگلیسی میگه به هر کی میگم میگه اینا کار بچه سه ساله نیست 

میگم گول نمیخوره همه چیو میدونه باورت میشه میریم داروخونه خودش میره میگه عمو پستونک ارتودنسی مثلا فل ...

خدا حفظش کنه برات اول از همه برای چنین بچه ای همیشه اسپند دود کن و اینکه از یه پزشک کمک بگیر تا بتونی ترکش بدی ان شاءالله موفق میشی

عشق اول و آخرم خداست