2777
2789
عنوان

اولین شب بدون پستونک

| مشاهده متن کامل بحث + 1524 بازدید | 65 پست
سلام عزیزم منم پسرم نزدیک به سه سال بود پستونک رو ازش گرفتم ولی نه ناگهانی اینجوری بچه ضربه می خوره ...

خواهر منم دخترم سه سالشه هیولاس واسه خودش این کار رو کردم فلفل زدم گفتم اقا دزده برده گفتم دخترای خوشگل پستونک نمیزارن ولی در نهایت میگه مامان گفتی تموم شد برو یه خوشگلشو صورتی برام بخر یا ابی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من لاک تلخم زدم فایده نداشت میگف بشور

دقیقا منم از لاک تلخ استفاده می کردم پسرم می رفت بالای کابینت پیش سینگ می شست پستونکش رو بشدت وابسته هم بود چون رشدش هم خیلی خوب بود بیشتر از سه سال نشون میداد تو خیابون هر کس میدید تعجب می کرد چرا پستونک می خوره بشدت وابسته بود ولی خیلی راحت از پستونک گرفته شد

عشق اول و آخرم خداست
چه جالب پس منم باید اینجوری ترک بدم

ولی ی دکتر داشت صحبت میکرد میگفت روش ب شدت غلطیه و صبر زرد خیلی خیلی واسه بچه ضرر داره کلی هم مامانایی ک اینکارو کردن دعوا کرد ک چرا بدون اطلاع همچین کاری میکنن خواهش میکرد ک استفاده نکنین همون پستونک و قیچی کنی بهتره خودش بدش میاد ازش

اگه کسی با اومدن یه بهمنی ذوق مرگ نشه😊مطمئن باش بعد رفتنش دق مرگ میشه🤪
سلام عزیزم منم پسرم نزدیک به سه سال بود پستونک رو ازش گرفتم ولی نه ناگهانی اینجوری بچه ضربه می خوره ...

اون روشم امتحان کردم برعکس جلوچشمش خراب شدنشومیدیدیانمیتونس بمکه جیغ وخودزنی میکرد

خواهر منم دخترم سه سالشه هیولاس واسه خودش این کار رو کردم فلفل زدم گفتم اقا دزده برده گفتم دخترای خو ...

عزیزم پسر منم می گفت برو برام بخر منم می رفتم می گرفتم همونجا به اندازه ی پستونک های دیگه کوتاهش می کردم میدادم دستش یه قیچی کوچولو مثل قیچی ابرو با خودت داشته باش این کارو بکن

عشق اول و آخرم خداست
بچه شما چن وقتشه

عزیزم منم اتفاقا پسرم یک ماه دیگه میشه دوسالش وهمین امشب اولین شبیه که بدون پستونک خابید.

پسرمنم برای خابیدن خیلی وابستس ،باورم نمیسد بدون پستونک خابش ببره ،اما تاصبح.معمولا چندین باربیدارمیشه ومقل پسرشما دنبال پستونکش میگرده،ازاین میترسم که بیداربشه و دیگه نخابه.

خداکمکمون کنه

منم باچندتا پزشک و روانشناش مشورت کردم.گفتن اگه خیلی اصرار کرد یهو ازش نگیرین چون خیلی بهشون فشار میاد،تا ده پونزده شببدون پستونک بخابونینش،اما اگه نصف شب وسط خواب بیدارشد و خاست بهش بدین تا کم کم عادتش ازبین بره.

اون روشم امتحان کردم برعکس جلوچشمش خراب شدنشومیدیدیانمیتونس بمکه جیغ وخودزنی میکرد

پسرمنم پستونکاش به مرور ازبس گازشون میگیره سوراخ.میشن خودش میگه این خراااب،خوووب بده.قشنگ میدونه یه سالمی هم وجود داره

عزیزم منم اتفاقا پسرم یک ماه دیگه میشه دوسالش وهمین امشب اولین شبیه که بدون پستونک خابید. پسرمنم بر ...

متاسفانه من دیگه ندارم تو خونه همه رو انداختم دورتاوسوسه نشم