2777
2789
عنوان

بالاخره اومدند داداشم رو بردند😢

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم تاپيكاى قبليتو خوندم 

كار درستى كرديد تنها راه حل معتاد به شيشه كه توهم ميزنه به اجبار  كمپ بردنه

انشالله بعدى كه برگرده انقد از مواد مخدر متنفر شده باشه كه دييييگه سمتش نره

من ديدم مورد مشابه برادر شمارو كه خداروشكر بعد از چند سال ديگه سمتش نرفته 

فقط يه نكته اى اگه كمپى كه بردين قابل اعتماده بزاريد هرچقدر كه اونا ميگن براش لازمه بمونه سريع نياريدش بيرون حداقل يك ماه بمونه

عزيزم تاپيكاى قبليتو خوندم  كار درستى كرديد تنها راه حل معتاد به شيشه كه توهم ميزنه به اجبار&n ...

حداقل يكماه باشه 

فقط شما به مسىولاشون بگيد براش مواد خوراكى كه ميخواد رو بخرن و بدن شما خودتون باهاشون حساب كنيد 

عزيزم تاپيكاى قبليتو خوندم  كار درستى كرديد تنها راه حل معتاد به شيشه كه توهم ميزنه به اجبار&n ...

ممنون بابت دلگرمیت عزیزدلم ۲۱روز بود بعد گفتند یه دوره دیگه هم بمونه

میگم این راهنما که میگید کیه مال خود کمپه یا ی جای دیگس

هر منطقه اى كه هستيد جاهايي هست كه جلسات توش برگزار ميشه 

اونجا افرادى كه پاكى طولانى تر دارن راهنما ميشن و شماره ميدن به افراد جديد 

رفتار شما بعد از ترک تاثیر خیلی خیلی زیادی داره تو انگیزش برای ادامه پاک موندن یا دور از جون آلوده شدن دوبارش اینو میگم چون توی فامیلای نزدیکم یه نفر هست ک درگیره 😧 یه دایی دارم ک متاسفانه چند سال اعتیاد داشت یکسال و نیم پیش داداش من با هزینه خودش رفت آوردش تحویل کمپ داد هفته ای چندبار کلی خوراکی و میوه و ... میبرد براش چقد پول خرجش کرد تا پاک شد بعدم یه کار براش پیدا کردیم با درامد خوب زن و بچه هاش شهرستان بودن کلی سرحال شده بود حسابی برای بچه هاش خرج میکرد انواع لباس و وسایل  بازی و مواد غذایی میگرفت میبرد براشون ولی کماکان خودش اینجا خونه ما بود و خانوادش اونجا هروقت میخواس بره سر بزنه زنش و مادرزنش زنگ میزدن ک ای بابا نزارید بیاد آخه میاد چیکار کنه و از این حرفا 😐😐😐😐 اما واسه گرفتن پول و خالی کردن کارتش خوب بودن تا اینکه تو ایام عید رفت و اونجا زنش انقد گوه بازی درآورده بود ک اینم با کله دوباره رفت سمتش 😧😧😧😧 خدا همچین زنی رو نابود کنه ک بیچاره ش کرد .

واسه همین میگم بعد برگشتن برادرتون مراقبش باشین توی رفتار باهاش دقیقا فکر کنین با یه بچه نو پا طرفین حسابی دل ب دلش بدین ک پا بگیره .

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥
رفتار شما بعد از ترک تاثیر خیلی خیلی زیادی داره تو انگیزش برای ادامه پاک موندن یا دور از جون آلوده ش ...

عزیزدلم مرسی که وقت گذاشتی و راهنماییم گردی آخییی دلم سوخت برا داییت بنده خدا😟

بعد از اينكه مياد سركوفت نزنيد  و هيچ استرسى وارد نكنيد يه شغل اروم و بى دردسر شروع كنه  ...

بله واقعا باید دلگرم شه که سمتش نره اگه از خونه فراری شد باز پناه میاره به مواد😐

عزیزدلم مرسی که وقت گذاشتی و راهنماییم گردی آخییی دلم سوخت برا داییت بنده خدا😟

خواهش میکنم عزیزم بالاخره یه جوون هم از شر این بلای خانمان سوز رها بشه یعنی یه خانواده راحت شدن یه مادر   شب با خیال راحت سرشو رو بالش میزاره یه خواهر یا برادر بدون سرشکستگی سرشو تو کوچه و خیابون بالا میگیره و یه پدر قد علم میکنه بجای اینکه پشتش از غم اعتیاد بچش خم بشه 😧😧😧 

میدونی  من همین یه دایی رو دارم اون یه روزی انقد وضع مالیش خوب بود که نصف فامیلشون از سر سفره ش لقمه بر میداشتن مامان بزرگم تا وقتی زنده بود عین پروانه دورش میچرخید اون ک رفت اینم تنها شد با اینکه زن و دوتا بچه داشت زنش دخترخالشه اما دربست در اختیار خانواده خودشه مامانم وقتی دید داییم باز برگشت سمت مواد به همه فامیلش پشت کرد حتی همین داییم 

اما الان دوباره رفته کمپ باز مامانم دلش طاقت نیاورد و چند روز پیش کلی غذا و میوه و لباس تمیز و داد به داداشم براش برد جالب اینجاس زنش بازم قبول نکرده اونجا بره کمپ فرستادتش اینجا 😐😐😐😐 من همش ب مامانم میگم بخاطر آرامش روح مادربزرگم دوباره کمکش کنیم چون واقعا بهش وابسته بود و من حس میکنم اگه بهش پشت کنیم مادربزرگمو آزردیم 😧😧😧😧😥😥😥😥😳

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥