2777
2789
عنوان

بالاخره اومدند داداشم رو بردند😢

695 بازدید | 31 پست

داداشم که ۱ماه پیش گفتم اعتیاد داره و حالش  داغونه و همه گفتند زنگ بزن بیان ببرنش

بالاخره زنگ زدیم اومدن بردنش الان ۲۳روزه رفته کمپ 

ممنون میشم اگه همین الان که تاپیکم رو خوندید از ته دلتون دعاش کنید که پاک پاک برگرده و دیگه سمتش نره و سروسامون بگیره دلم براش یه زره شده 

😢😢😢😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کسیو دیدم با حال بعد بردنش بعدش ترک کرد الانم شکر خدا همه چی داره همین ک مزه پاکی بره زیر دندونش دیگه دوسنداره بره سمت مواد.انشالله پاکیش بی تاریخ بشه

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘

انشاءالله هر چه زودتر صحیح و سالم برگرده ولی تو رو خدا تنهاس نزارین بهش سر بزنین و وسایل بهداشتی و خوراکی و تقویتی و.. ببرین براش حتما.

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز

اگ خودش بخواد ترک میکنه،عموی من نزدیک ده سال اعتیاد داشت،همه چی مصرف میکرد حتی کراک ک باعث شد کل دندوناش ریخت،ولی یهو نصمیم گرف ترک کنه،الان5-6 ساله پاکه پاکه،زندگی قبلیش از هم پاشید ولی بعد ترک دوباره ازدواج کرد و اللنم ی پسر داره!!ان شاءالله خدا هنه ی ادمای گرفتار اعتیاد رو نجات بده برادر شما هم

ب یکی گفتم بز،زدن ترکوندن منو😕 ب یادش کاربریمو گذاشتمbozzzzzz