2777
2789
عنوان

بخیه های عمل زیبایی کی میفته

13195 بازدید | 41 پست

سلام خانوما من الان ۸ روزه که عمل کردم از داخل زیاد بخیه خوردم بخیه های داخلیم اذیت نداره ولی ناحیه پرینه ام ۴ تا بخیه داره خیلی سخته بلند شدن نشستن ی بچه دوساله دارم نمیتونم بهش برسم چیکار کنم بخیه هام زوذ خوب شه بیفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل چطور بود ؟ درد داشت ؟ عمل بینی خیلی سخته ؟

بینی نکرده که😂😂

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
دنبال یه نفربودم امتحان کرده باشه بپرشم  میشه بگی درد داشت یا نه؟ بیهوش بودی یا بی حسی؟ کجاعمل ...

خیلی شدید درد داشت یعنی مرگ دیدم ولی خب الان خوبم بیهوش بودم بیمارستان پارسا عمل کردم خیابان ولیعصر دومیلیون دکترم گرفت ۳ تومنم بیمارستان

عزیزم عمل زیبایی واژن بود بینی نبود گلم

عزیزم عمل لابیا پلاستی هم‌کردی ؟ یا نه فقط تنگی واژن؟

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚