2777
2789
عنوان

دوستان عزیز بعد چند. روز از زایمانتون براتون مهمون اومد ؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم هرچی دهنم میومد بهشون میگفتم 

مامانم نمیذاشت میگفت زشته بیچاره مامانم شده بود گارسون اونا هم دستور میداد دیگه روزای اخر مامانمو گفتم برو خونتون دیدن خودشون باید کار کنن فرار کردن 

مامانم نمیذاشت میگفت زشته بیچاره مامانم شده بود گارسون اونا هم دستور میداد دیگه روزای اخر مامانمو گف ...

وای چقدر بد ،من کسی که زایمان کنه،یا جراحی  کنه یا بینار باشه فقط یکبار تلفنی حالشو میپرسم بعدش ،بعد یه هفته میرم عیادتش نیم ساعت میشینم پا میشم بهشم میگم بخاطر مراعات حالت زیاد مزاحم نمیشم بعد خوب شد دوباره میرم عیادتش

وای چقدر بد ،من کسی که زایمان کنه،یا جراحی  کنه یا بینار باشه فقط یکبار تلفنی حالشو میپرسم بعدش ...

بهترین کارو شما میکنید کسی که بیماره دوست داره استراحت کنه نه اینکه مهمون بیاد بیشتر خسته بشه

اخه مشکل منم همینه الان خودش ک زده ب پا درد دخترشم میگه تو. با ما راحت نیستی نمیایم پیشت  اما ...

وای دقیقا همین بلا رو سر من اوردند تا یک هفته اینجا بودند تازه ناهار و شامشونم باید میدادیم

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
وای توروخدا نگین...خانواده شوهرمن شهرستانی هستن مطمئنم این بلاها رو سرم میارن مخصوصا مادرشوهرم که بد ...

از الان بهشون بگو این کارو. نکنن یا برو. خونه مامانت

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
متاسفانه مامانم داره از مادربزرگم پرستاری میکنه خواهرم ندارم مجبورم اینارو تحمل کنم 

من مادر. شوهرم تو. همین شهره ولی خودشو زده ب مریضی منم ۲یا۳هفته دیگه زایمانمه

مامان منم شهرستان هم کارمنده هم پرستار مادربزرگم 

انقدر. این خانم و. دخترش بی درکن که حتی بااینکه میدونه کمر. درد. شدید دارم تاحالا غذا نیاورده برام فقط شبا وقتی شوهرم هست ز میزنه میگه مراقب خودت باش😣😣😣😣

متاسفانه مامانم داره از مادربزرگم پرستاری میکنه خواهرم ندارم مجبورم اینارو تحمل کنم 

از من میشنوی برو بعد زایمانت خودتو بنداز اصلا بلند. نشو. بزار. همه کارارو. خودشون کنن

از من میشنوی برو بعد زایمانت خودتو بنداز اصلا بلند. نشو. بزار. همه کارارو. خودشون کنن

کار که میکنن ولی تا یخچال و خالی نکنن و بچه هاشون وسایل خونه رو داغون نکنن نمیرن فقط امیدوارم خدا صبرش رو بهم بده