2777
2789
😅😅 ای بابا.شما خودت برای خودت ی جشن میگرفتی بعد همسرتونم دعوت میکردین بلکه متوجه بزرگی کاری که کرد ...

کاش اینکارو کرده بودم  خودش یه کیک هم نگرفت! هر دو‌ تا دانشگاهی که برای مصاحبه رفته بودم  قبول شده بودم. خونوادشم یه تبریک نگفتن،! کلا در سکوت کامل هم مراحل پس از زایمان هم بچه داری و هم درس خوندن رو ادامه دادم! 

آخر مسیر زندگی هیچی نیست... زندگی همین مسیره. ازش لذت ببر. پسرای خوشگلم، مامان کوچولو عاشقتونه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش اینکارو کرده بودم    خودش یه کیک هم نگرفت! هر دو‌ تا دانشگاهی که برای مصاحبه رفته بودم ...

واقعا خیلی تعجب میکنم، بدون تشویق اینهمه مراحل سخت رو گذروندین. چه اراده قوی!👌

واقعا خیلی تعجب میکنم، بدون تشویق اینهمه مراحل سخت رو گذروندین. چه اراده قوی!👌

میگما الان که شما گفتی تازه فهمیدم چقدر در حق خودم کوتاهی کردم. نه اینکه بگم کارم خیلی خاص بوده، اما واقعا اذیت شدم هم درس خوندن و دانشگاه رفتن با بچه سخت بود هم زایمان و دفاع و دکتری. کاش یه کم بها میدادم به خودم. همه چی حسرت شد برام  الان پیشنهادی نداری که لااقل شوهرم قدر بدونه؟

آخر مسیر زندگی هیچی نیست... زندگی همین مسیره. ازش لذت ببر. پسرای خوشگلم، مامان کوچولو عاشقتونه  
میگما الان که شما گفتی تازه فهمیدم چقدر در حق خودم کوتاهی کردم. نه اینکه بگم کارم خیلی خاص بوده، اما ...

عزیزم بنظرمن کارت خیلی هم خاص بوده

بنظر من اولین قدم اینه شما خودت قدر خودت رو بدونی، میبینی تو این متن هم که الان نوشتی باز ترسیدی از کار فوق العاده ای که از پسش براومدی تعریف کنی،

اگه خودت از ته وجودت قدر خودت رو بدونی بقیه هم این انرژی رو میگیرن

وگرنه با گفتن که بهت تهمت خودخواهی میزنن

البته نظر من اینه⁦❤️⁩

عزیزم بنظرمن کارت خیلی هم خاص بوده بنظر من اولین قدم اینه شما خودت قدر خودت رو بدونی، میبینی تو این ...

ممنونم. حتما حق با توئه. از همون اول همینجوری رفتار کردم پررو شده