2777
2789
عنوان

نامه به فرشته ی عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 24218 بازدید | 46 پست
من چند روز پشت سرهم نوشتم سه روز ننوشتم بعدش باز نوشتم هروقت حس نوشتن و حضور خدا میومد سراغم مینوشتم ...

اخه میگن 15 روز روزی یکبار نوشته بشه پس بیشتر نوشته بشه اشکالی نداره؟

آخر یعنی بنویسم خداروشکر که من به خواستم رسیدم درسته عزیزم ؟بعد اسم خدا رو موقع سوزوندن چکار کنیم؟عز ...

موقع نوشتن نامه فرشته رو کنارت حس کن که داره به حرفات گوش میده..سعی کن تو سکوت بنویسی و یه شمع یا عود روشن کن موقع نوشتن واون اتاقو خوشبو کن بعد وقتی پاکی نامه بنویس 

درنزن..!رفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخر یعنی بنویسم خداروشکر که من به خواستم رسیدم درسته عزیزم ؟بعد اسم خدا رو موقع سوزوندن چکار کنیم؟عز ...

ببین اول سلام بده خواسته هاتو بخواه من نامه رسمی مینوشتم انگار میخام به یه مقام بالاتر نامه بنویسم ادب رو رعایت میکردم خودمونی نمینوشتم جمله هام محاوره نبود.مثلا بگو ازت میخام عشق رو به زندگیم بیاری اخرش بگو ازت ممنونم که عشق رو اوردی تاکیدی باشه البته جمله مثال من بد بودا

منم سوزوندن اسم خدا اذیتم میکرد دوتاشو سوزوندم بقیه رو تو اب رودخونه شستم 

منم سوزوندن اسم خدا اذیتم میکرد دوتاشو سوزوندم بقیه رو تو اب رودخونه شستم 

آره منم اسم الهی رو لاک می گیرم بعد میسوزونم عزیزم آخه توی نت نوشته بود سوختن خیلی بهتره فوری به انرژی تبدیل میشه 

آره منم اسم الهی رو لاک می گیرم بعد میسوزونم عزیزم آخه توی نت نوشته بود سوختن خیلی بهتره فوری به انر ...

خب اخه وقتی میسوزوندم حسم خوب نبود به نظر من مهم حس خود ادمه فقط عذاب وجدان میگرفتم

عزیزم آخر شب ها بنویسیم اشکالی نداره؟

نه هروقت که خس خودت قوی تره بنویس حتما جواب میده شب رو وروزش مهم نیس منم خیلی وقتا شب مینوشتم تو تاریکی چراغ قوه گوشی رو روشن میکردم میذاشتم دورتر از خودم یه نور ضعیف میداد خیلی حالم خوب میشد