2777
2789
عنوان

من شعر میگم ولی ....

373 بازدید | 24 پست

من شعر میگم ولی کسی نمیدونه همش فکر میکنم چرتو پرته 

من اعتماد بنفسم پایینه؟

داداشم شعر میگه نشر هم میکنه وشعراش خیلییی قشنگن دلم میخواست بدونه منم شعر میگم ولی فکر میکنم چرتن 

کریستن استوارتI'll find you in the twilight🌈♾️خوناشام شاعر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه از بهاره رهنما ک بدتر نیستی

من دگر دختر باران نیستم

ن....دختر بارانم😐

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
اخه شاید واقعا جو گیر شدم اسمشونو شعر گذاشتم 

به داداشت نشون بده بگو نظرت چیه گفت خوبه ادامه بده گفت نه پس جو گیر شدی..

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

خمار چشم من انگار نبرده از کسی دل را 

کمند ابروان من ناوره ز کس فریاد 

دریای موج این کیسو نشود جادوگر دنیاش 

شبو روزم محال او محال من خیال او 

جوانی را نشاید پاس که شاید ساحره دنیا نخواهد عشق را اسان مگر باشد دلیلی ان 

کریستن استوارتI'll find you in the twilight🌈♾️خوناشام شاعر
دیگه از بهاره رهنما ک بدتر نیستی من دگر دختر باران نیستم ن....دختر بارانم😐

ایضا یغما گلرویی!

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
ایضا یغما گلرویی!

اونو نمیشناسم

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
خمار چشم من انگار نبرده از کسی دل را  کمند ابروان من ناوره ز کس فریاد  دریای موج این کیس ...

تهرانی?

استعدادشو داری باید کلاس بری

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
خمار چشم من انگار نبرده از کسی دل را  کمند ابروان من ناوره ز کس فریاد  دریای موج این کیس ...

اگه سپید هست که خوبه چون وزن نداره

ولی اگه کلاسیک هست حتما باید تصحیحش کنی و بیاریش تو وزن مخصوص خودش

مثلا اگه غزل باشه یا  مثنوی ...