2777
2789
عنوان

راننده اسنپه بی....

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 59 پست
کاربریمو نمیترکونن؟؟ گف نامزدی گفتم اره، بعد هی حرف زد که ماتو نامزدی کلی حال کردیمو خوش گذروندیم، ...

وای😐😐😐😐

چطور جرات کرده همچین سوالایی بپرسه

.Pain🔥you made me a believer

من بهش رو ندادم که ازین حرفا بزنه😐😑

ازکجافهمیدنامزدید ؟لااقل بایدمیپرسید متاهلید؟ازدواج کردید؟..حالا درهرصورت بایدبار اولی  که سوال پرسید میگفتید به شمامربوط نیست .اگه ساکت میشدکه هیچ ..اگه نه همون جاپیاده میشدید.

زیبایی چشم توآهوی فراوان دارد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم نرم افزارشو ندارم ، یکی دو بار برام اسنپ گرفتند سوار شدم ولی تا برسم سکته کردم ، نمیدونم چرا ...

من تابحال با اسنپ جایی نرفتم

خودم ماشین دارم

گهگاهی هم که پیش آمده جایی خواستم برم ماشین نبردم با آزانس رفتم اگر شب بوده باشه با آزانس بانوان رفتم

کار خوبی کردید

این نظرسنجی ها برای راحتی مسافرهاست و اگر کسی چیزی نگه اصلاح نمیشه

ممکنه راننده پیرباشه یا مسیرو بلد نباشه یا ماشینش خراب بشه و آدم اغماض کنه ولی چرت و پرت گفتن همون مزاحمت جنسیه یکبار منهم نوجوان بودم و راننده تاکسی شروع کرد درمورد شوهر اینده من مزخرف گفتن و من ساکت شدم ولی کار شما خوب بود و به از بین رفتن این فرهنگ کمک میکنه

ازکجافهمیدنامزدید ؟لااقل بایدمیپرسید متاهلید؟ازدواج کردید؟..حالا درهرصورت بایدبار اولی  که سوال ...

اره پرسید منم که عین ادمای ساده و خوش باور جوابشو دادم.

تیکر بارداری نیست، گفتم همه دارید زشته من نداشته باشم🤷😫😄
من تابحال با اسنپ جایی نرفتم خودم ماشین دارم گهگاهی هم که پیش آمده جایی خواستم برم ماشین نبردم با ...

من مجبوری سوار شدم ، من به خدا سکته ی ناقص زدم تا برسم ، از یه مسیر دیگه هم رفت همش می گفتم الان میبره سرمو میبره 😣😣😣

از اون بدتر ماشین شو زده بود جک ولی با پراید اومد ، من مردم و زنده شدم تا داداشم بهش زنگ زد گفت با یه ماشین دیگه اومدم و گفت برو سوار شو 

وای😐😐😐😐 چطور جرات کرده همچین سوالایی بپرسه

باور کنید به اینجاها که رسید دیگه جوابشو ندادم و خودمو زدم به اون راه. ولی برگشته بود عقب داشت بازم حرف میزد

خدایی وقتی یه آدم کاملا غریبه در مورد وضعیت تاهلتون سوال میپرسه چه فکری میکنید که جوابش رو میدید؟! 😐 

من اگر یه راننده آژانس ازم همچین سوالی بپرسه همونجا پیاده میشم بعدشم پلاکش رو یادداشت میکنم و زنگ میزنم دفترشون دهن صاحاب دفتر رو سرویس میکنم که یه مشت آدم اوراق و هیز رو استخدام کرده زن و دختر مردم رو سوار کنن

همین اشتباهت بوده عزیزم...عیبی نداره...دفعه های دیگه مواظب با..همه که بدنیستن...این یکی آدم نبوده.

زیبایی چشم توآهوی فراوان دارد
من مجبوری سوار شدم ، من به خدا سکته ی ناقص زدم تا برسم ، از یه مسیر دیگه هم رفت همش می گفتم الان میب ...

تحت این شرایط اصلا نباید سوار شی

وقتی ماشینش چیز دیگس و با چیز دیگه میاد

خدایی نکرده اتغاقی بیفته برای خودتون هم مسئله میشه

من خودم نرم افزارشو ندارم ، یکی دو بار برام اسنپ گرفتند سوار شدم ولی تا برسم سکته کردم ، نمیدونم چرا ...

امنه،خیلی،ما شمال تهران هستیم،اما چشمت روز بد نبینه یه بار رفتیم پیش این دکتر گوارش معروفه تو خزانه،بهمون وقت داد یه مطبم زعفرانیه داشت که پر بود،همون که خودش و زنشن ،زنش سونو میکنه برا کودکانه،خلاصه رفتنه که هیچی،برگشتنه سوار یه پراید سفید شدیم و ماشین بوی فاضلاب میومد،قیافه یارو داغون،انگار حشیش کشیده بود تو ماشین یعنی من با دوتا بچه ساعت ۹شب سکته کردم تا خونه دوتا شیشه عقبم تو سرما کشیده بودم پایین خفه نشیم،جیک نمیاد یارو چرا شیشه پایینه،بستگی به منطقه و شهرم داره،سمت ما همه مؤدبن خدایی،کمکم میکنن خریدمو میزارن رو پله

تحت این شرایط اصلا نباید سوار شی وقتی ماشینش چیز دیگس و با چیز دیگه میاد خدایی نکرده اتغاقی بیفته ...

داداشم بهش زنگ زد ، وقتی از پشت آیفون مادرم گفت برو سوار شو رفتم سوار شدم صدای داداشمو تو ماشین شنیدم 

بله حق باشماست، 

منم زیاد با راننده صحبت نمیکنم درحد گفتن مقصد.

ولی این خودش سرصحبتو با حرفای عادی باز کرد و به یه جای دیگه ختم کرد

میشه بگی مثلا چی؟!  شاید لازم میبود دهنش رو سفت تر سرویس میکردی با گزارش زدن فایده نداشت بعدش ...

اره درس عبرت میشه برام