2777
2789
عنوان

ممکنه پسرم آنفولانزا گرفته باشه؟

389 بازدید | 24 پست

صبح میگفت سردمه پتو روش انداختم ..صبحونه نون پنیر خورد ..دیگه نهار هیچ نخورد میگفت گشنم  نیست ...میگفت سردمه الانم پتو رو خودش انداخته خوآبه ..تب نداره ..شروع اانفلولانزاست؟.تا الان فقط دو سه لقمه نون پنیر خورده با کمی دوغ و شیر موز ..ظهرا این موقع نمیخوابیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تب نداره مشکلی نیست شاید خستش

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
منم گلودرد و بدن درد از صبح الانم یکم دی کردم  خییییلی ترسیدم😰

شما آویشن دم کن بخور سریع

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹

حالا اگر بیدار شد دیدی بازم بی حاله ببرش دکتر
بابا انفولانزا برای ادمای سالم که خطرناک نیست
انفولانزا هم بود خدایی نکرده چیزی نمیشه
استراحت کنه و دارو مصرف کنه خوب میشه
سخت تر از سرماخوردگیه اما خوب میشه

حالا اگر بیدار شد دیدی بازم بی حاله ببرش دکتر بابا انفولانزا برای ادمای سالم که خطرناک نیست انفولانز ...

به خدا ۲۵ سالمه دوتا دختر دارم ولی مثل بچه ها از ترس گریم گرفته 

دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤

وای اگه بچه ها دم نوش بخورم عالیه من اصلا اهلش نیستم از موقعی ای شنیدم آنفلانزا اومد اینقدر خوردم،به عمرم اینقدر نخورده بودم

انشاءالله که چیزیش نیست.ولی دوست عزیز اگه خدایی نکرده مریض هم باشه حتی سرماخوردگی ساده نباید بهش دوغ بدی.تا اونجایی که نن میدونم.خیار خربزه انگور و ماستو دوغ واسه سرماخوردگی بده 

پسر منم تب داره کمی از صبح گلو درد داره استامینوفن سرماخوردگی دادم با چای اویشن

تا میتونی بهش لیمو شیرین بده