2777
2789
عنوان

ممکنه پسرم آنفولانزا گرفته باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 24 پست
به خدا ۲۵ سالمه دوتا دختر دارم ولی مثل بچه ها از ترس گریم گرفته 

نه بابا نترس
این چیزا که اعلام میکنن ادمایی هستن که بیماری داشتن یا مشکل ژنتیکی چیزی
ادم سالم خوب میشه
دور و بر ما خیلیا گرفتن
سخت بود از کار و زندگی افتادن یه هفته اما خوب شدن
تازه خیلیاشونم که پیر بودن یااز قبل مریض بستری شدن و بعد دو روز رو به راه
هیچی نیس ان شاالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا نترس این چیزا که اعلام میکنن ادمایی هستن که بیماری داشتن یا مشکل ژنتیکی چیزی ادم سالم خوب می ...

مرسی عزیزم امید گرفتم 💕💕دعا کن 

دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤

دختر من 17 مهر سرماخوردگی خیلی بدی گرفت.حالا که علائم آنفولانزا رو میدونم تقریبا مطمعنم که آنفولانزا بوده.سه بار دکتر بردیمش بار آخر دکتر بهمون گفت که انفولانزاس .تبو لرز خیلی شدیدی داشت که حتی با شربت استامینوفن هم تبش پایین نیومد آخرش مجبور شدم شیاع بزرگسال واسش بزارم تبش تا 40 درجه هم رفت 

نمیخوره میگه تلخ میشه دهنم چهار سالشه

خب براش اب پرتقال بگیر خودت توش  دو   سه تا لیمو شیرین هم اب بگیر بچه ها آبمیوه دوست دارن

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹

دختر کوچیکه منم چند روزه سرفه های خیلی شدیدی میکنه ولی راستش میترسم ببرم دکتر .میگم اگه چیزیشم نباشه ببرمش دکتر با این وضعیت آنفولانزا ممکنه خداییی نکرده آنفولانزا بگیره تو خونه خودم دارم بهش دارو میدم 

دختر کوچیکه منم چند روزه سرفه های خیلی شدیدی میکنه ولی راستش میترسم ببرم دکتر .میگم اگه چیزیشم نباشه ...

چی میدی بهش

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹