صبح میگفت سردمه پتو روش انداختم ..صبحونه نون پنیر خورد ..دیگه نهار هیچ نخورد میگفت گشنم نیست ...میگفت سردمه الانم پتو رو خودش انداخته خوآبه ..تب نداره ..شروع اانفلولانزاست؟.تا الان فقط دو سه لقمه نون پنیر خورده با کمی دوغ و شیر موز ..ظهرا این موقع نمیخوابیده
به خدا ۲۵ سالمه دوتا دختر دارم ولی مثل بچه ها از ترس گریم گرفته
نه بابا نترس این چیزا که اعلام میکنن ادمایی هستن که بیماری داشتن یا مشکل ژنتیکی چیزی ادم سالم خوب میشه دور و بر ما خیلیا گرفتن سخت بود از کار و زندگی افتادن یه هفته اما خوب شدن تازه خیلیاشونم که پیر بودن یااز قبل مریض بستری شدن و بعد دو روز رو به راه هیچی نیس ان شاالله
دختر من 17 مهر سرماخوردگی خیلی بدی گرفت.حالا که علائم آنفولانزا رو میدونم تقریبا مطمعنم که آنفولانزا بوده.سه بار دکتر بردیمش بار آخر دکتر بهمون گفت که انفولانزاس .تبو لرز خیلی شدیدی داشت که حتی با شربت استامینوفن هم تبش پایین نیومد آخرش مجبور شدم شیاع بزرگسال واسش بزارم تبش تا 40 درجه هم رفت
خب براش اب پرتقال بگیر خودت توش دو سه تا لیمو شیرین هم اب بگیر بچه ها آبمیوه دوست دارن
میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
دختر کوچیکه منم چند روزه سرفه های خیلی شدیدی میکنه ولی راستش میترسم ببرم دکتر .میگم اگه چیزیشم نباشه ...
چی میدی بهش
میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹