2777
2789
عنوان

سادات بانو ام دیشب تاپیک زدم8تاخال توصورتم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 38 پست
پس خال اونم ب تو ربطی نداره در راسنای شعورت کمی تلاش کن

ت شعورنداری که بیخودی دخالت میکنی سعی کن سرت تولاک خودت باشه من حتی عکسشم ندیدم بخوداستارترم گفتم چرااونونوشتم نیازنمیبینم بتوهه فضول توضیحی بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم یساعته دارم پیام میدم میگم کو.ندیدم هیچی نمیگی خویه جوابی بده

دارم تک تک جواب میدم خب

اگه کسی جواب نده باید اینطوری حرف بزنین؟

من یه لحظه عکسموگذاشتم دیدی خب نظربده ندیدی هم بسلامت

خودمم مشکلی باهاشون ندارم چون بنظرم به صورتم میان اما بعضیایه جوری واکنش نشون میدن انکارخال خیلی چیز ...

مشخصه ی صورتته دیگه باعث میشه صورتت خاص خودت باشه منم اوایل که این خواننده ها و مدلارو میدیدم دروغ چرا اینقد برام عجیب بود که چرا برنمیدارن این همه خالو اما الان عادت کردم و به عنوان جزئی از بدنو شاخصه هاش قبول کردم خودمم چن تا خال دارم که خیلی دوسشون دارم طوری که هرکیم میبینه میگه خال زیر چشمت خیلی  جذابت کرده پررنگ ترین خالمه

دارم تک تک جواب میدم خب اگه کسی جواب نده باید اینطوری حرف بزنین؟ من یه لحظه عکسموگذاشتم دیدی خب نظ ...

خانم شوخی سرت نمیشه؟عجبا.توکه میدونی عکستوندیدم دیگه بدون که اونوبشوخی نوشتم .