2777
2789

سلام

هفته۳۵ هستم قبلا بچه بریچ بود خوشحال بودم

سه شنبه رفتم سونو گفت سفالیکه از دیروز دارم گریه میکنم افسرده شدم 

مننفرم از طبیعی دکتر خودم هم قبول نمیکنه سزارین

اگه دکتری رو میشناسین که سزارین انتخابی میکنه لطفا معرفی کنید 

دعاتون میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشهد اصلاااا قبول نمیکنن 

تنها راهش اینه ک یک نامه الکی درست کنی از دکتر اعصاب یا قلبی چیزی ک این مشکل نداره نمیتونه درد و تحمل کنه یا قلبش مشکل داره

باز من از خدامه بچرخه برم طبیعی ولی هنوز نچرخیده😣

مشهد اصلاااا قبول نمیکنن  تنها راهش اینه ک یک نامه الکی درست کنی از دکتر اعصاب یا قلبی چیزی ک ...

دختر دایی من دریچه قلبش مشکل داره ،رفت از دکتر نامه سزارین بگیره ،دکتر گفته بود اتفاقا طبیعی برات خیلی خوبه😅😅😅

من شنیدم بیمارستان مهرگان قبول میکنه ولی نمیدونم چه دکترایی اونجان

دکتر زهرا کیخاه پیروزی روبه روی جام عسل تو مهرگان هست ولی نمیدونم قبول میکنه سزارین اختیاری یا نه میتونی بپرسی

لطفا برام یه صلوات بفرستین تا تو دلیم یه دختر سالم 
تو وقتی چرخید فهمیدی؟؟

یه چند روزی حرکاتش بیشتر شدیدتر شده بود ولی نمیدونم دقیقا کی بود

الانم همون جاهایی تکون وضربه میخوره که موقعی که بریچ بود 

با خودم میگم کاش سونو اشتباه کرده باشه، 

دکتر زهرا کیخاه پیروزی روبه روی جام عسل تو مهرگان هست ولی نمیدونم قبول میکنه سزارین اختیاری یا نه می ...

ممنون به نظرت تلفنی جواب میده؟

اخه من تقریبا استراحت مطلق بودم نمیتون خیلی بیرون برم

دختر دایی من درچه قلبش مشکل داره ،رفت از دکتر نامه سزارین بگیره ،دکتر گفته بود اتفاقا طبیعی برات خیل ...

دکتر خودم هم میگفت دستت به هیچ جا بند نیس برا سزارین الکی دلتو خوش نکن مگه فقط بچه بریچ باشه

ممنون به نظرت تلفنی جواب میده؟ اخه من تقریبا استراحت مطلق بودم نمیتون خیلی بیرون برم

آره تماس بگیر منشی مهربونی داره میپرسع

لطفا برام یه صلوات بفرستین تا تو دلیم یه دختر سالم