دخترمرداد۶۸ مدیر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 7407 عنوان خانمهای مشهدی سزارین انتخابی کجا برم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 24 پست سلامهفته۳۵ هستم قبلا بچه بریچ بود خوشحال بودمسه شنبه رفتم سونو گفت سفالیکه از دیروز دارم گریه میکنم افسرده شدم مننفرم از طبیعی دکتر خودم هم قبول نمیکنه سزاریناگه دکتری رو میشناسین که سزارین انتخابی میکنه لطفا معرفی کنید دعاتون میکنم 1398/09/14 | 13:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهار۷۴۷۴ عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 8463 نگو ترو خدا دوست خواهرم با اینکه خودش هزارتا دوست و اشنا داشت هرکار کرد نتونست اخر میخاست بره دکتر چشم ک بزنه فشار چشم بالا اونم با رشوهک دیگه ب دنیا اومد بچش.برو زایمان بی درد .میگن دردش کمتره و فقط فشار روت حس میکنی سلام ملیکم
narges1991 عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 2282 من شنیدم بیمارستان مهرگان قبول میکنه ولی نمیدونم چه دکترایی اونجان من همه مشهد و گشتم اونجاهم رفتم اولا وحشتناکه دوما اونجام قبول نکردن من که اخرش طبیعی بدنیا اوردم. البته یکسال پیش
دخترمرداد۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 7407 دوست خواهرم با اینکه خودش هزارتا دوست و اشنا داشت هرکار کرد نتونست اخر میخاست بره دکتر چشم ک بزنه فش ... دردش برام خیلی مهم نیست کلا از پروسه زایمان طبیعی بدم میاد معاینه و دور وبرت پرستار وماما ،منتظر باشی کی دردت بگیره اضطراب اسیب به بچه.......
دخترمرداد۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 7407 من همه مشهد و گشتم اونجاهم رفتم اولا وحشتناکه دوما اونجام قبول نکردن من که اخرش طبیعی بدنیا اوردم. ا ... چرا وحشتناکه؟؟خیلی بده که اختیار زایمانمون رو هم نداریم،
بهار۷۴۷۴ عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 8463 دردش برام خیلی مهم نیست کلا از پروسه زایمان طبیعی بدم میاد معاینه و دور وبرت پرستار وماما ،منتظر باش ... اهاناون موقع درد داری این چیزارو نمیفهمیمن از دردش میترسم فقط سلام ملیکم
دخترمرداد۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 7407 اهان اون موقع درد داری این چیزارو نمیفهمی من از دردش میترسم فقط دیگه همه چیزش بدهولی اینکه مثلا جلوی جمع نتونی خودتو کنترل کنی مدفو.. کنی بدهتازه بخیه هایی که حساس ترین جای بدن میزنن که معلوم نیس کی خوب بشهاوه کلا خیلی بده😩😱
narges1991 عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 2282 چرا وحشتناکه؟؟ خیلی بده که اختیار زایمانمون رو هم نداریم، تو طبقه منفی یکه یچورایی شبیه انباریه تاریکه البته سالن انتظارش ترسناک بود پرستارشم بی ادب بودن
narges1991 عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 2282 دیگه همه چیزش بده ولی اینکه مثلا جلوی جمع نتونی خودتو کنترل کنی مدفو.. کنی بده تازه بخیه هایی که ح ... بخدا منم ازین فکرا میکردم.الانم تموم شده مشکلیم ندارم بخیه ها زوده زود خوب میشه مدفوعهم نمیکنی. فقطروزای اخر اش و اینا نخورین
دخترمرداد۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 7407 بخدا منم ازین فکرا میکردم.الانم تموم شده مشکلیم ندارم بخیه ها زوده زود خوب میشه مدفوعهم نمیکنی. فقطر ... ان شاءالله همینطور باشه که شما میگی
قاصدک_خیس عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 238 دکتر خودم هم میگفت دستت به هیچ جا بند نیس برا سزارین الکی دلتو خوش نکن مگه فقط بچه بریچ باشه مبارکه باردار شدی خانومی، نی نی چیه؟😍 اللهم الرزقنا ولدا ذکورا صالحا یا خالق الارواح یا ارحم الراحمین🌺🙏