2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا جدا ازش سر کردی؟

بچت چند وقتش بود؟

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

من یه بار فقط یه ساعت بچمو دادم شوهرم گفتم فقط برو تا رف گریه کردم اونم فوری برگشت 😂😂

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂

بچه ت کجاست؟

من تو یکی از تاپیکام هست اگه دوست داری برو بخون 

گاهی دلم هیچ نمیخواد جز گپ ریز ریز با مادرم. هی من حرف بزنم هی او چای تازه دم بریزد ...هی چای ام سرد شود هی دلم گرم... آنجا که چایت سرد میشود و دلت گرم خانه مادر است.  شادی روح پدر و مادرای آسمونی صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد

اولین شب.چ دردناک بود.یادمه با باباش خیلی اختلاف داشتم وقتی دخترم مرد اولین بار بود میدیدم مهرو محبتشو.من لباس بچمو بغل کرده بودم دیگه چشام باز نمیشد منو بغل کردع بود بیصدا میبوسید.هیچ وقت و هرگط یادم نمیاد اینجوری تو سکوت همدردی کرده باشع باهام.شب تلخی بود

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده

قربونش برم اولین و تنها شبی که بدون بچم صبح کردم دو ماه پیش موقع زایمان بود از پنج غروب تا دو ظهر،،هنوزم یهش فکر می‌کنم قلبم درد میگیره،،،اینقد اون شب گریه کردم همه دکتر و خانومایی که اومدن واسه زایمان تحت تاثیر قرار گرفتن

من با شوهرم قهر و دعواهی زیاد داشتم که بیشترش قبل بچه بوده.اما دوبار که قهر کردم بچه هامم بردم.ولی اولین شبی که بی بچم صبح کردم همین امسال بود که رفتم بیمارستان بستری شدم تا فرداش سزارین بشم.اون شب تا صبح خواب به چشمم نیومد فقط وقتی خیلی خسته میشدم پلکام میفتاد روهم که خوابم ببره پسرم میومد تو خوابم زوسم میکرد از خواب میپریدم😢باور میکنین تا صبح چند بار این صحنه تکرار شد آخرش نشستم گریه کردم

شرط چاقو مُرد
اولین شب.چ دردناک بود.یادمه با باباش خیلی اختلاف داشتم وقتی دخترم مرد اولین بار بود میدیدم مهرو محبت ...

ایوای چرا فوت شدچن سالش بود 😢😢

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂

من اولین شب، شبی بود که سر بچه دومم انقباض زود هنگام داشتم، بستری شدم بلکه کنترل بشه، نشد صبح رفتم اتاق عمل، بچه م زنگ زد گریه میکرد، مگفت هیچی نمیخوام، فقط مامانم رو میخوام، مامان بیا😢😢😢تاصبح اصلا خوابم نبرد از غصه ش

شب دومم، فردای همون شب، شب سزارین م بود

شب سوممم که از هر دوشون دور بودم دو هفته پیش زایمان یکی از دوستام، اونم زودتر از موعد بود و کسی نبود از خانواده ش، من رفتم باهاش بیمارستان

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐