2777
2789
عنوان

کسی بچه اش اینطوری هست؟؟؟

193 بازدید | 9 پست

دخترم دو سالشه تو طول شب از خواب بیدار میشه و آب میخوره چند بار منم بی خواب میکنه آزمایش هم داده مشکلی نداره علتش چی میتونه باشه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براش بطری آب بخر ازین نی دارا پرش کن بیدار شد زود اونو بزار دهنش و یادش بده خودش بلند شد از بالاسرش برداره بخوره

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

اینو با یه دکتر طب سنتی مطرح کن احتمالا عطش داره ببین چه خوراکی هایی باید بدی ک کمتر تشنش بشه مث تخمه شربتی و خاکشیر امتحانی تو آبش ازینا بریز بعد بده بخوره ببین تغییر میکنه؟

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟