2777
2789
عنوان

رابطه ام با شوهرم خیلی خراب شده

677 بازدید | 12 پست

شوهرم اصلا به من اهمیت نمیده مدت طولانی ، خیلی خسته ام، کلا عوض شده هر چی باهاش حرف میزنم فایده نداره اصلا، دلم نمیخاد طلاق بگیرم، میخام زندگی کنم، ولی با این اخلاقش نمیتونم، اصلا حرف نمیزنیم، هیچ رابطه ای نداریم  دو ساله،بچه دو ساله دارم، داغونم، داغون

عزیزم 😪😪روشتو عوض کن سعی کن متفاوت بشی باهاش بگو بخند محبت کن ، از سرکار میاد برو جلوش خسته نباشی بگو 

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هامن هروقت زهرمارم اصلن اونروزباهم بدیم.ولی هروقت روخودم کارمیکنم خوب میشیم مثل عسل.

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀