2777
2789

دوسال پیش دبستانی مهد رفته امسال اوله .قبلا خوراکی‌ میبرد و یه جا جمع میشدن میخوردن.حالا امسال از اول مهر مثلا ۳ تا موز دادم‌گفتم ببر با دوستات بخور .یکیش خورده بود دوتاش له شده تو ظرف اورده بود دیگه هیچی نبرد.

من ساعت ۵ فقط بخاطر صبحانه پسرم و همسرم بیدار میشم چایی میذارم و بدرقه میکنم‌برن.

هرخوراکی تو کیف پسرم بذارم نمیخوره همونجور میاره.یه بار یه بسته پاستیل دادم‌گفت علی از کیفم برداشته خورده انداخته سطل زباله چند روز شیر میدم‌ببره .اصلا نمیخوره میگه گرسنه ام نمیشه صبحانه هم کامل چای شیرین پنیر خامه میخوره میره .

امروز دیدم تو دفترش معلمش نوشته پسر شما چیزی با خودش نیاورده لطفا طبق برنامه خوراکی برای لقمه صبحانه داده شود .امضا مربی بهداشت فلانی

من خیلی ناراحت شدم چون من حتی خیار پوست گرفتم سیب درختی لقمه نون پنیر همه چی میدم ولی نمیبره یا میبره همونجور میاره رسید تو خونه میخوره میگه من زنگ تفریح بازی میکنم فقط . 

چیکار کنم بنظرتون ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینارو بنویس براش ببره نشون معلمش بده 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

خب چرا نمیخوره. لابد یه مساله ای هست. به نظرم حتما یه سر برو مدرسه و با معلمهاش حرف بزن

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   

ولش کن بزا بحال خودش باشه.خجالتی نیست؟

زندگی یک فرصت کوتاهه بی خیال باش هرچه دوست داری انجام بده این زندگی خوابی بیش نیست رویای شیرین و کابوس ترسناک دارد که هردو واهی و گذراس و بزودی بیدار خواهیم شد.

منم زنگ تفریحا فقط بازی میکردم اخیی یادش بخیر😍

نگران نباش عزیزم 

من دبیرستانی بودم یه بار یه خیار انقد تو کیفم مونده بود که سیااااه و کوچولو شده بود😁 بعد که رو میزم گذاشتم معلمم فک کرد فلشم روی میزه😃😶

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁