2777
2789

من چند روزس بود درگیر بچه داذی و واکسن دوماهگی دخترم بودم. و متاسفانه اناق گازمو تمیز نکرده بودمو کثیف بود.خاک به سرم کاش تمیز میکردم.خاک توسرم کنن. دیشب خواهر همسرم به همراه همسرش اومد خونمون شب نشین.وقتس دسد اجاقم کثیفه رفت مثلا کمکم کنه اجاقپو پاک کنه خیرسرش .خنگ رقته با سیم ظرفشویی افتاد به صفحه استیل اجاقم.اجاقمو خرداد ماه تازه استفادا کردم.یعنی پنج ماهم نشده.تازه خریده بودمش.دیشب متوحه نشدم.الان رفتم دیدم.دیدم کل صفحه خش افتاده.انقددد عصبی هستم انقد جیع کشیدم.خدا مسدونه.حالم دیگه بهم میخوره گازمو ببینم.زن اتقد خنگ.همسنوسال خودما.انقد حالیش نمیشه.

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.

حالم بد میشه وقتی گازمو میبینم.متاسفانخ وشیله ای هس که هر روز باهاش سروکار دارم.تازه پنج ماهم نشده بود خریدم

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.

عیب نداره.حالا شده دیگه

اومده کمک کنه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای تروخدا ب روش نیار ی وقت گناه داره اومد ثواب کنه کباب شد🤣🤣🤣🤣🤣

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️

برو خفش کن

من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم

میخواسته ثواب کنه، کباب شده

عکس بده ببینم چجوری شده

همون دیشب کاش بالا سرش بودی، یا به بهانه مهمون بودن نمیذاشت دست بکاری بزنه

♦️نظره هرکسی برای خودش محترمه♦️                      🚫توهین و تمسخر فقط بخاطر نظر ممنوع 🚫