هوشبرآینده مدیر عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 549 عنوان باز شدن دهانه رحم | مشاهده متن کامل بحث + 2856 بازدید | 26 پست خانما من ۳۸ هفته و سه روزمه دیروز دکتر معاینم کرد گفت یک سانت باز شدی بعد معاینه کمردردای شدید پریدید دارم بدون شکم درد امروزم ماما معاینه کرد ۲ سانت بودم دارم از کمر درد میمیرم چیکار کنم بیشتر باز بشه و زودتر زایمان کنم 1398/09/13 | 16:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هوشبرآینده مدیر استارتر عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 549 عزیزم تو کلاس بارداری به ما گفتن سیاهدانه با عسل قاطی کنین بخورین عالیه برای باز شدن دهانه رحم،اگه ن ... مرسی عزیزم الان زعفرون و نبات و قاطی کردم میخورم همراه چایی ببینم تاثیری داره یا نه
هوشبرآینده مدیر استارتر عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 549 ینی با وجود اینکه دو سانت بودی بستریت نکردن؟ نه عزیزم ماما گفت چون هنوز انقباض شکم نداری بستری نمی کنیم من خودمم دوست دارم تو خونه بیشتر دردامو بکشم
هوشبرآینده مدیر استارتر عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 549 عزيزم انشالله تا امشب زايمان كني و بچتو بغل بگيري توروخدا واس منم دعا كن بچم سالم بدنيا بياد خيلي مح ... مرسی عزیزم به روی چشم محتاجیم به دعا
وردالصینی عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 53 مرسی عزیزم الان زعفرون و نبات و قاطی کردم میخورم همراه چایی ببینم تاثیری داره یا نه ایشالا به سلامتی زایمان کنی،موقع زایمانت مارو هم دعا کن ،میگن دعا اونموقع میگیره،من هنوز دوماه دیگه مونده،بعد بیا تجربه ات رو بگو
وردالصینی عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 53 سعی کن موقع زایمان بیشتر نفس عمیق بکشی ،جیغ و داد کنی بیشتر طول میکشه
۷۰۸۰maryam عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 7756 نه عزیزم ماما گفت چون هنوز انقباض شکم نداری بستری نمی کنیم من خودمم دوست دارم تو خونه بیشتر دردامو ب ... ایشالا به سلمتی و راحتی زایمان کنی لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
۷۰۸۰maryam عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 7756 سوره مریم و انشقاق رو زیاد بخون لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
هوشبرآینده مدیر استارتر عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 549 ایشالا به سلامتی زایمان کنی،موقع زایمانت مارو هم دعا کن ،میگن دعا اونموقع میگیره،من هنوز دوماه دیگه ... انشالله چشم
وردالصینی عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 53 انشالله چشم سلام عزیزم ،شما زایمان کردی؟ اون کارا که انجام دادی چقد تاثیر داشت؟ زایمانت راحت بود؟