2777
2789

بیدار نمیشه تو خواب ی خورده بی تابی میکنه شیر بهش میدم آروم میشه دو سه باری میشه 

هیچوقت کسی را قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون میکنه،تا تو یه کوچه بن بست شمارو توی همون شرایط قرار بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیدار نمیشه تو خواب ی خورده بی تابی میکنه شیر بهش میدم آروم میشه دو سه باری میشه

برا من بیدار میشع بهش شیر و اب هم بهشمیدم ولی نمیخوابه  قبلا میخوابید ولی الان باید بزارمش رو پاهام وخوابش کنم  هر یک ساعت هم بیدار میشع 

پسرمن یازده نیم میخابه صبح پنج یاشیش یه باربیدارمیشه شیرواسش درست میکنم میخوره بازمیخابه تا ۹

خدارو شکر

دختر من ده میخوابه,ولی هنوز دو ساعت یه بار بیدار میشه برای شیر🤦‍♀ تا صبح
ولی 6به بعد میخوابه تا 11,12

❤️
 برا من بیدار میشع بهش شیر و اب هم بهشمیدم ولی نمیخوابه  قبلا میخوابید ولی الان باید بزا ...

وااای خیلی بده دیر بخوابونش 

هیچوقت کسی را قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون میکنه،تا تو یه کوچه بن بست شمارو توی همون شرایط قرار بده

وای چقداذیتی تو

من از یکسال ب بعد پسرمو عادت دادم ک شبابیدارنشه دیگه الان۲۰ماهش اصلادیگه بمن کاری نداره شب شیر میخوره خودش تنهایی میخوابه تاساعت۱۰صبح

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
خدارو شکر دختر من ده میخوابه,ولی هنوز دو ساعت یه بار بیدار میشه برای شیر🤦‍♀ تا صبح ولی 6به بعد میخ ...

هی خواهرتایه بچه بزرگ کنی پیرمیشی 

⦉ ٺۅ یھ ݩڣــࢪۍ ۅلۍ ھݦھ دݩیأی ݦݩے♥️🫂 خدایا شکرت