2777
2789
عنوان

پدرم بخاطر حرف من مرد

253 بازدید | 22 پست

دلم داره می ترکهههه

پارسال سر یه موضوعی پدرم از خونه رفت یه دعوای بدی شد منم از بس داغون بودم با گریه به بابام گفتم خدا یا منو بکشه یا تورو تا من راحت شم الهی بمیرم بابام خیلی دلش از این حرفم شکست بخدا بعدش پشیمون شدم الان چند روزه پدرم مرده می دونم بخاطر حرف من خدا گرفتتش

💔میشه برای پدرم که تو جوونی مرد یه فاتحه بفرستین 

عمر دست خداست

به حرف تو نیست که یکی زنده بمونه یا فوت کنه

از این فکرا نکن

خدا بیامرزه پدرتو

بسیار مهربون و مودب هستم.... اون روی بی ادبمو فقط پسرای سایت میبینن 🎀🎀🎀🎀 از اینکه به دهم یازدهمی های کنکوری کمک کنم لذت میبرم...😘اول فکر کن بعد حرف بزن....تروخدا چرت و پرت نذارید تو تاپیکا..انقدر نظر خودتونو تحمیل نکنید به بقیه...اینجا شده سایت عقده گشایی برای یه سریا🥀روزی او یک جنگجو است،روزی دیگر یک آشفته و شکسته ،بیشتر روزها،کمی از هر دو است،اما هر روز او اینجاست، ایستاده، می‌جنگد، تلاش می‌کند؛ او من هستم...✨️🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم با بابام بد رفتاز بودم چون خیلی در حق ما کم کاری کرد بی مسئولیت بود

بابای منم گاهی کم کاری می کرد منم همش به خدا می گفتم این چه باباییه کفر کی گفتم بخدا از روی عصبانیت بود وگرنه بابام جونم بود الان خیلی عذاب وجدان دارم

توی دلم غم میشینه وقتی قدرپدراتون و نمیدونین

خدا بکشه منو قدرشو ندونستم خدا اینجوری منو مجازات کرد البته اون شب برام شب سختی بود چون بابام داشت ولمون می کرد

خدا بکشه منو قدرشو ندونستم خدا اینجوری منو مجازات کرد البته اون شب برام شب سختی بود چون بابام داشت و ...

خدارحمت شون کنه استارتر،، اینجوری نگو واسه ارامش قلبت حمدمیخونم 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"