orkideh2270 مدیر عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 2057 عنوان برام صلوات میفرستید حتی یه دونه...منم براتون میفرستم | مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 48 پست دوستان خیلی دعام کنین ک گره کارم باز شهخیلی محتاجم و دلم شکسته.. از ته دلمون برای هم دعا کنیممن قبلا امتحان کردم و از دعای دیگران نتیجه گرفتمخدایا حال دل همه رو خوب کن اللهم صل علی محمد و آل محمد سخت بود ولی تونستم 1398/09/13 | 15:35 40 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
orkideh2270 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 2057 اللهم صل علی محمد وآل محمد، ایشالا به حق علی مشکلت حل شه گلم آخ مرسی منم فرستادم واست سخت بود ولی تونستم
orkideh2270 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 2057 فرستادم..کاربرای اینجا اگه صلوات بفرستن معجزه میکنن😍😍😍😍😍😍😍 ممنون ازشون اره دلم خیلی گرمه بهشونمنم فرستادم واست سخت بود ولی تونستم
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9455 میشه برای منم بفرستین مشکلم حل شه ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔
orkideh2270 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 2057 انشالله به حق امام حسن گره از کارت باز شه دوست عزیز دلت شاد شه... خیلی دعام کن خوش خبر بیامان شاالله خودتم حاجتت روا..فرستادم سخت بود ولی تونستم
orkideh2270 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 2057 اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹🌹 انشالله حال دلت همیشه خوب باشه عزیزم و مشکلت هرچی که هست زودتر حل ... فرستادم براتالهی همه حاجت روا شن سخت بود ولی تونستم
orkideh2270 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 2057 فرستادم لطفا برا منم دعا کنید خیلی محتاجم برات فرستادمالهی خوش خبر بیای سخت بود ولی تونستم
dokhtaregham عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 3431 خیلی دعام کن خوش خبر بیام ان شاالله خودتم حاجتت روا..فرستادم چشم انشالله حاجت روایی از ته قلبم برات دعا میکنم گلم باردارم توام برا بچم دعا کن سالم باشه🧡💛 چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
orkideh2270 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 2057 انشالله که حال دلتون خوب باشه همیشه ی همیشه♥♥♥ اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَ ... ممنونمان شاالله باباتونم سلامت باشنفرستادم سخت بود ولی تونستم
منوعشقمدوتایی عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 2900 آخ مرسی منم فرستادم واست مرسی عزیزم لطفا برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستین مهربونا🥰😘
orkideh2270 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 2057 میشه برای منم بفرستین مشکلم حل شه فرستادم واست عزیزمالهی حاجتت روا سخت بود ولی تونستم
چمنگل عضویت: 1398/08/02 تعداد پست: 13371 میشه برای منم بفرستین مشکلم حل شه اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜 💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین
orkideh2270 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 2057 چشم انشالله حاجت روایی از ته قلبم برات دعا میکنم گلم باردارم توام برا بچم دعا کن سالم باشه🧡💛 مرسیییای جان ..ان شاالله نی نیتو سالم بغل بگیری سخت بود ولی تونستم